ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Έκοψε την πίτα η ομάδα της Καστοριάς (φωτογραφίες)

Την καθιερωμένη πίτα για το 2024, έκοψε, χθες Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς, στο Cafe D’ oro.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκτός του προέδρου Σάκη Ρήμου, τα μέλη της διοίκησης Θεόφιλος Χατζής, Χρήστος Μουρατίδης, Θόδωρος Ποντίκης, Παύλος Πανταζής, Βασίλης Ντίσιος, Κίμων Μηταλίδης κι εκ μέρους του τεχνικού τημ ο Στέργιος Αργυρός.
Παρόντες ήταν οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας και της Καστοριάς Β’, οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών καθώς επίσης και πολλοί γονείς.
Παρευρέθηκαν επίσης οι προπονητές Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Γκέγκας, Αντώνης Σίσκος και Τάσος Τσαρούχας.
Οι τυχεροί της βραδιάς που έτυχαν το φλουρί ήταν οι παρακάτω:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σαββόπουλος Ευαγ.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Β’: Ποστεκίδης
Κ-14: Δεμερτζίδης
Κ-12: Παναγιωτίδης
Κ-10: Μουρατίδης
Κ-6/Κ-8: Γαργάλας
Από πλευράς επισήμων το παρόν έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος κι ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Καστοριάς, Χαράλαμπος Καραταγλίδης, τους οποίους κι ευχαριστούμε θερμότατα, ενώ η βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου η οποία δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, αφού βρίσκεται με αποστολή της βουλής στο εξωτερικό έστειλε σχετική επιστολή.
Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια της Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τις επιχειρήσεις Sneakerland, Momo, Little big stories, Benetton εσώρουχα της κ ΜΑΚΡΙΔΟΥ, Miss kids, για τα δώρα που προσέφεραν στην εκδήλωση. 

 

 

Back to top button