ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριοφωτορεπορτάζ

Έκοψαν τις πίτες στον Σύλλογο Ζουζουλιωτών – Οι μαθήτριες του χωριού που βραβεύθηκαν και οι δύο τυχερές (σειρά φωτογραφιών)

Πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου μας.
Για μια ακόμη φορά η συγκινητική παρουσία σας δικαίωσε την προσπάθειά μας για προσφορά και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε τη δράση μας με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη για το χωριό μας και τον Σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Δήμου Καστοριάς κ. Αλέξανδρος Μακρίδης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Νεστορίου Αντιδήμαρχος κ. Αργύριος Κεραμάρης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζούζουλης κ. Στέργιος Κωστάρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβάλλοντος Μανιάκων κ. Αθανάσιος Αθανασίου και φυσικά ο πάτερ Γεώργιος που ευλόγησε τη βασιλόπιτά μας και μας έδωσε την ευκαιρία να τον καλωσορίσουμε ως νέο εφημέριο της Ενορίας μας. Ευχαριστούμε για τις ευχές και τους χαιρετισμούς της τη Βουλευτή Καστοριάς κα. Μαρία Αντωνίου που με επιστολή της μας ενημέρωσε για την απουσία της λόγω υποχρεώσεών της στο εξωτερικό με αποστολή της Βουλής.
Η παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων στις εκδηλώσεις συλλόγων με εθελοντική δράση σηματοδοτεί και αποτελεί το θεμέλιο της καλής συνεργασίας, της ομόνοιας, της προόδου και της ανάπτυξης του τόπου μας, στα οποία όλοι στοχεύουμε.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθήτριες του χωριού μας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2022-2023. Πρόκειται αλφαβητικά για τις: Χρυσαυγή Γεωργοπούλου (Σχολή Αστυφυλάκων Ελληνικής Αστυνομίας), Παρασκευή Δημητρίου (Νομική Σχολή ΔΠΘ), Ελεονώρα Καταραχιά (ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ), Μάρθα Κωτούλα (Νομική Σχολή ΔΠΘ) και Ιωάννα Νικολαΐδου (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ΠΑΜΑΚ). Είχαμε την τιμή να συγχαρούμε τα κορίτσια μας για την επιτυχία τους και να τους προσφέρουμε τιμητικό έπαινο κι ένα συμβολικό δώρο εκ μέρους του Δ.Σ.
Η τυχερή που κέρδισε το φλουρί ήταν η Χριστίνα Ευαγγέλου!
Στη βασιλόπιτα του Συλλόγου και των Επισήμων τυχερή ήταν η Σταυρούλα Παπαβασιλείου, μέλος του Συλλόγου μας.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ευλογία, ελπίδα και ομόνοια!
Επιμορφωτικός Σύλλογος Ζουζουλιωτών

 

 

 

Back to top button