Ελλάδα

Συνταγή για γίγαντες κοκκινιστούς με απάκι & γραβιέρα από την Γωγώ Δελογιάννη

Υλικά:
500 γρ γίγαντες μουλιασμένοι στο νερό αποβραδίς και βρασμένοι για μια ώρα
3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
400 γρ. κονκασέ
2 κουτ. σούπας ντοματοπελτές
2 φύλλα δάφνης
1 κούπα κόκκινο ξηρό κρασί
300 γρ. ντοματίνια
300 γρ. απάκι
200 γρ. γραβιέρα
Φρέσκο θυμάρι
Φρέσκος μαϊντανός
Ελαιόλαδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Back to top button