ΑγροτικάΚαστοριά

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καστοριάς για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή της στο δίκαιο και μαζικό αγώνα που δίνουν οι βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα.
Καλούμε όλους τους συνταξιούχους να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη στους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους που παλεύουν με περηφάνια κι αξιοπρέπεια για την επιβίωσή τους, να στηρίξουν με κάθε τρόπο και μέσο το μπλόκο στην Καστοριά.
Τα «μέτρα» που ανακοίνωσε η κυβέρνηση της ΝΔ είναι κοροϊδία. Τα έχουμε χορτάσει και εμείς οι συνταξιούχοι που μας καλούν να ζήσουμε με αυξήσεις 3% στις συντάξεις.
Αντί η κυβέρνηση της ΝΔ να δώσει λύσεις στα τεράστια προβλήματα των αγροτών που αφορούν την επιβίωσή των ίδιων και των οικογενειών τους, επέλεξε αρχικά την κατασυκοφάντηση του αγώνα τους, την καταστολή στην συνέχεια και τέλος στην κοροϊδία και τον εμπαιγμό. Η  μαζικοποίηση όμως των αγροτικών μπλόκων, η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, είναι αυτή που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στον δίκαιο αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων.
Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε στο πλευρό τους.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 

Back to top button