Ελλάδα

Κοκκινιστά ρεβίθια με γιαούρτι μυρωδικών

Υλικά:
1/3 κούπας ελαιόλαδο
250 γρ ντοματίνια
2 σκελίδες σκόρδο
700 γρ. ρεβίθια βρασμένα
1 κ.σ. πελτές ντομάτας
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. μπούκοβο
1 κ.σ. σουμάκ
ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΥΡΩΔΙΚΩΝ
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κ.σ. ξίδι
3 κ.σ. άνηθos
2 κ.σ. δυόσμος
2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό



Back to top button