ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων έκοψε τη βασιλόπιτα, βράβευσε και γλέντησε (φωτογραφίες)

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την εντυπωσιακή παρουσία σας στην ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Η πολυάριθμη παρουσία σας και ο χορός σας, έδωσαν ζωντάνια, χαρά και κέφι. Με την υποστήριξή σας κάνατε την εκδήλωση αξέχαστη και αποτύπωσατε την αλληλεγγύη και την ενότητα που χαρακτηρίζει τον σύλλογό μας!
Ευχαριστούμε θερμά τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Τσίγκα ο οποίος εκπροσωπώντας τον νέο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεο, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό και ευλόγησε την Aγιοβασιλόπιτα.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου τίμησε την κα Ιωάννα Παπαδοπούλου Λούπα για τη συνολική προσφορά της στον Σύλλογο απονέμοντας τιμητική πλακέτα. Την ευχαριστούμε θερμά ακόμη μια φορά για την αφοσίωσή της και τη σημαντική προσφορά της στον Σύλλογο Απανταχού Κλεισουριέων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι υπερήφανο που απένειμε αριστεία σε μαθητές που ξεχώρισαν για την ακαδημαϊκή τους αρτιότητα και το σπουδαίο έργο τους. Συγχαίρουμε τους απόφοιτους μαθητές Λυκείου Θεοδότα Γκοσιοπούλου του Πέτρου και Σίωκη Στέργιο του Νικολάου και της Στυλιανής και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και εμπνευσμένες προσπάθειες στο μέλλον.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνέβαλαν με την προσωπική τους εργασία, στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης εκδήλωσης.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Κο Ιωάννη Ράπκο ο οποίος ανέλαβε την επαγγελματική φωτογραφική επιμέλεια όλης της εκδήλωσης
Στην εκδήλωση μας παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους,
ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κ Ευστράτιος (Στράτος) Σιμόπουλος
η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Όλια Βασιλάκη η οποία εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τιζτζικώστα
ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων κ Αθανάσιος Μιχαηλίδης
Η αφυπηρετήσασα καθηγήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ Παρούλα Νασκου Περράκη
Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων ο Άγιος Μάρκος

 

 

Back to top button