Καστοριά

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Πρεμιέρα με ήττα για τη Μικτή Κ-15 ΕΠΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgoWaHDr9-XR-jqtI9zVJTjxJApdoICt9rd_YCnJ9H0LTjpKy8VfqQ0fmsexK2B6ZzfqVgCHnmBBE_-XEXCYQFkXTZPK96rYClfdo-k6EzaGWV8DK42pItrFM7fn7bWZ6rnVE2Q-1J3iv1n4wRaM8feY42aVWl93HibpkKV1e8o2ZUaclfoVCzQ5lDAT8Y/s2040/946fcf3d-0478-4d11-ab4c-d934ca82b177.jpg

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε στην πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανάπτυξης Γυναικών Κ-15.

Στον αγώνα που διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου με σκορ 3-0.

Το ποδόσφαιρο γυναικών έχει μία ιδιαίτερη δυναμική τα τελευταία χρόνια και έρχεται τώρα και η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να διοργανώσει ένα πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα προ-κορασίδων.

Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στις μικρές ηλικίες και αυτή η διοργάνωση θα δώσει τη δυνατότητα σε αυτά τα κορίτσια να αναδείξουν το ταλέντο τους. Ταυτόχρονα με αυτόν τον τρόπο θα προσελκύσει και άλλα κορίτσια, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, να ασχοληθούν πιο ενεργά με το άθλημα αρκεί να τους δώσουμε την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους.

Έχει καταρριφθεί πλέον ο μύθος ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνον ανδρικό άθλημα και τα κορίτσια δεν μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Τώρα κάθε χρόνο αυξάνεται ο αριθμός των κοριτσιών που ασχολούνται με το άθλημα, το επίπεδό τους ανεβαίνει συνέχεια και είναι ιδιαίτερα υψηλό στις αναπτυξιακές ηλικίες. Τα μηνύματα που μας στέλνουν είναι ελπιδοφόρα και χρίζουν προσοχής.

Η ΕΠΣ Καστοριάς στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών με ένα πλάνο δράσης που ξεκινάει από την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα Κ-12 της Ένωσης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και προγραμματίζει και άλλες δραστηριότητες στο μέλλον σε τμήματα μικρότερων κατηγοριών και συμμετοχή σε διάφορα τουρνουά ακαδημιών.

3ος όμιλος 

1η αγωνιστική 

ΕΠΣ Ηπείρου – ΕΠΣ Καστοριάς 3-0

Ρεπό: ΕΠΣ Κοζάνης

2η αγωνιστική

ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Ηπείρου

Ρεπό ΕΠΣ Καστοριάς

 

 

Back to top button