ΑγροτικάΚαστοριά

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καστοριάς στηρίζει τον αγώνα των αγροτών

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καστοριάς, εκφράζει την αλληλεγγύη και τη στήριξή του στον μαζικό αγώνα που δίνουν οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι σε όλη την Ελλάδα μέσα από τις πολύμορφες κινητοποιήσεις τους.

Ο αγροτικός κόσμος σε όλη την χώρα διεκδικεί ουσιαστικά μέτρα για την μείωση του κόστους παραγωγής και της τιμής, όπως αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο, έγκαιρη και έγκυρη  καταβολή των αποζημιώσεων και των ενισχύσεων

Γνωρίζουμε όλοι την ακρίβεια στα τρόφιμα, όταν οι παραγωγοί πουλάνε στους εμπόρους 5 και 6 φορές χαμηλότερα από την τιμή στα ράφια.

Ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών καθώς τα τελευταία χρόνια έχει οξυνθεί το φαινόμενο των παράνομων ελληνοποιήσεων στην εμπορία των αγροτικών προϊόντων

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των αγροτών και των κτηνοτρόφων γιατί ο αγώνας τους είναι μια μάχη απέναντι στην ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου.

Καλούμε τους εργαζόμενους να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη στους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους, που παλεύουν με περηφάνια κι αξιοπρέπεια για την επιβίωσή τους.

Η μαζικοποίηση  των αγροτικών κινητοποιήσεων είναι αυτή που μπορεί να φέρει αποτελέσματα στον δίκαιο αγώνα των αγροτοκτηνοτρόφων.

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε στο πλευρό τους.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Καστοριάς

 

 

Back to top button