ΑθλητικάΚαστοριά

Ήττα εντός της Καστοριάς από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (φωτογραφίες)

Πρώτος και μοναδικός αγώνας σήμερα Σάββατο για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την Καστοριά να γνωρίζει την ήττα από τον δεύτερο στη βαθμολογία Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με 0-2

Στό 4′ το ωραίο σουτ του Γιαλαμίδη έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ., Στό 12′ ο Μωυσιάδης έσωσε πάνω στη γραμμή προσπάθεια των φιλοξενούμενων, Στό 14′ το σουτ τού Γιαλαμίδη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ.. Στό 18′ πολύ ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου έσωσε ο Αντωνιάδης. Στo 23′ σε σουτ τού Κρυαμάδι, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ, πάνω από τό οριζόντιο δοκάρι τού Κράτσιου Χρ. Στο 27΄ ο Κράτσιος Χρ., απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ το σουτ του Σεχολάρι, Στό 42′ το σουτ του Τουλίκα Βασ., έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κράτσιος Χρ.
Στο 53΄ μετά από κτύπημα φάουλ του Κρυεμάδι, η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ. Στο 59΄ ο Κράτσιος Χρ., μπλόκαρε το σουτ του Κλιγγόπουλου. Στο 67΄ ο Σεχολλάρι με ανάποδο ψαλίδι, μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 78′ η κεφαλιά του Σαββόπουλου Ευαγ., πέρασε άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Πατσιογεώργου. Στο 90΄+ 4΄ ο Χατζής σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, με πλασέ έκανε το 0-2.
Διαιτητής: Κοντογιώργος Θεόδωρος (Ε. Π. Σ. Λάρισας)
Βοηθοί: Δίχρης Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Λάρισας)
Μπασινός Ιωάννης (Ε. Π. Σ. Λάρισας)
Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Μωυσιάδης (85′ Σαχινίδης), Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Ibrahim (36΄ Δεληζήσης), Παπαγεωργίου, Γκέγκας (79′ Κυριζάκης) Πάλλας, Τσάνι, Σαββόπουλος Ευαγ.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογεώργος, Τουλίκας Β., Κλιγγόπουλος, Γιαλαμίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος Χρ. (Ζουκάν), Κρυεμάδι (76΄ Ιντζόγλου), Κόλα, Μηλιώτης (85΄ Λαμπίρης), Μουράτι, Σεχολλάρι.
22η αγωνιστική του 2ου ομίλου (Κυριακή 11/2)
Κιλελέρ – Αστέρας Πετριτή
Βατανιακός – Τρίκαλα
Α. Ο. Νέας Αρτάκης – Αναγέννηση Άρτας
Σβορώνος – Αστέρας Λιανοκλαδίου Σταυρού
Θεσπρωτός – Θύελλα Κατσικά
Εορδαϊκός – Πιερικός
Α. Ε. Λευκίμμης – Μαγνησιακός 3-0 α. α.
Καστοριά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-2 (10/2)
Π. Ο. Φήκης – Ζάκυνθος 0-3 α. α.

Back to top button