ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Παναργειακός για τη νίκη 2-1 την Αστραπή

Με δύο γκολ σπάνιας ομορφιάς και εκτέλεσης, ένα σε κάθε ημίχρονο, ο Παναργειακός έκαμψε την αντίσταση της Αστραπής Μεσοποταμία κι έφυγε νικητής από το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής.
1️⃣Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ μπήκαν για άλλη μια φορά με πάθος στον αγώνα, πίεσαν τον αντίπαλο και κατάφεραν πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με ένα εκπληκτικό σουτ του Τζανίδη έξω από την περιοχή να ανοίξουν το σκορ.
2️⃣Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ΑΣΤΡΑΠΗ ισοφάρισε το σκορ ύστερα από αναταραχή στην περιοχή του γηπεδούχου και κοντινό σουτ του Παλαιοδήμου. Το σκορ έμεινε ισόπαλο ως το 65ο λεπτό όπου και ο Σάκης Καρανάσιος με άλλο ένα εκπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του τέρματος των φιλοξενουμένων .γράφοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ χάρη στη συγκέντρωση και το πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ως το τέλος του αγώνα.
14η αγωνιστική πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Καστοριάς
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 2-1
🔴ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ
➡️ΑΡΧΙΚΗ: Tζιάρας🧤, Δινάδης, Παπαθανασίου, Αγγέλκος, Κόζαρης, Χαραλαμπίδης Μ., Καρανάσιος Α., Φιλίππου, Τζανίδης, Καρανάσιος Σ., Τσαμτσάκης.
➡️ΑΛΛΑΓΕΣ: Γκαλίτσας, Ζυγάς, Σιρδάρης.
⚽️ ΣΚΟΡΕΡ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ: Tζανίδης, Καρανάσιος .Α
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΚΕΡ. ΧΙΛΙΟΔΕΝΤΡΟΥ🆚 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (άνευ αγώνα)

Α’ ΕΠΣ: Πήρε το ντέρμπι ο Παναργειακός – Ήττα εντός η Δόξα Κορησού – Στο +8 τα Γραμμοχώρια! (αποτελέσματα – βαθμολογία)

 

 

 

Back to top button