ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η αγωνιστική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας το Σαββατοκύριακο

Ένα γεμάτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου πέρασε για τον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας όπου το Σάββατο το πρωί την αρχή την έκανε το τμήμα μίνι του συλλόγου, φιλοξενόντας το αντίστοιχο του Α.Σ. Καστοριάς και αμέσως μετά ακολούθησε αγώνας για το τουρνουά U11 της ΕΚΑΣΔΥΜ με αντίπαλο το Άργος Ορεστικό.
Την Κυριακή οι Νεάνιδες μας ταξίδεψαν στο ΔΑΚ Αμυνταίου αντιμετωπίζοντας τον Αίαντα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
👉 Μίνι, τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους δίνοντας μεγάλη ικανοποίηση σε γονείς και προπονητές. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Α.Σ Καστοριάς για την άψογη συνεργασία, ευχόμαστε σύντομη επιστροφή στην φυσική του έδρα ευελπιστώντας να γίνονται συχνότερα τέτοιου είδους φιλικά.


👉U11, πολύ καλή εμφάνιση των παιδιών και στο τουρνουά U11 με αντίπαλο το Άργος Ορεστικό δείχνοντας εικόνα μιας ομάδας με μεγάλη εξέλιξη και ελπίδες για το μέλλον. Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα του Άργους Ορεστικού.


👉 Νεανίδων, Κυριακάτικο ντέρμπι στο ΔΑΚ Αμυνταίου καθώς τα κορίτσια μας πάλεψαν μέχρι το τέλος όμως τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Αμυνταίου. Έτσι ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Νεανίδων για την ομάδα μας που κατάφερε και τερμάτισε στην τρίτη θέση και πήρε το εισιτήριο για την φάση των play-off όπου θα έχει άλλη μια ευκαιρία να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για το πρωτάθλημα.
ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ – ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ 52-43
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-11, 26-25, 41-36, 52-43.
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Ιωαννίδης Αν.) Βασιλειάδου Σ, Παπαδοπούλου Ξ, Τομπουλίδου Δ, Νάκε Ε, Ιωσηφίδου Ρ, Ντούφα Δ, Γρηγοριάδου Κ, Κωστίδου Ε, Μπερμπεράκη Ι, Μακρίδου Ε, Καζεπίδου Χ, Λίλιου Ο.

Back to top button