ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Παναθηναϊκός: Η τρομερή ”πράσινη” γιορτή στην Καστοριά (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συμμετείχε ενεργά στην «τρίφυλλη» γιορτή της Καστοριάς που οργάνωσε ο σύνδεσμος του «τριφυλλιού» της πόλης, παρουσία 300 ατόμων, σε μια αξέχαστη εκδήλωση με εκλεκτούς καλεσμένους και καλεσμένες.

Μια ιδιαίτερη «τρίφυλλη» εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά από το «πράσινο» club της Θύρας 13 του Νομού στο περιθώριο της αναμέτρησης της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού με την Καστοριά.
Ο Σύλλογος είχε τιμητική πρόσκληση από τον «πράσινο» σύνδεσμο που έκλεισε 15 χρόνια ενεργής παρουσίας και την αποδέχτηκε με χαρά. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και εκλεκτοί και πέραν της ενεργής παρουσίας της «Μάνας του Λόχου» βραβεύτηκαν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα (ήρθε από Ηγουμενίτσα), οι αρσιβαρίστες αδερφοί Τσούκα, ο αδερφός του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Αργύρης που φρόντισε ώστε να έρθει μια φανέλα του Φώτη Ιωαννίδη. Παράλληλα φανέλα υπογεγραμμένη έστειλε και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός όπως και ο Παναθηναϊκός Α.Ο.. Ενώ μήνυμα μέσω βίντεο έστειλαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Σωτήρης Πανταλέων και εμβληματικοί οπαδοί του Συλλόγου.
Ο Παναθηναϊκός χαιρέτισε την εκδήλωση παρουσία του Προέδρου κ. Παναγιώτη Μαλακατέ ενώ σύσσωμη η αποστολή της  γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού»  ήταν παρούσα στην εκδήλωση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Καστοριά μαζί με την πράσινη αποστολή ταξίδεψε και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του «τριφυλλιού» στο Μοντέρνο Πένταθλο, Πηνελόπη Νίκα, καθώς ήταν επίσης καλεσμένη στον γενέθλιο τόπο της.
Επιπλέον οδικώς ήρθε και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο Χρήστος Μαρτσάκης αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα που έδωσε το «τριφύλλι» στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο.
Συνέχεια στο paopantou.gr

 

 

 

 

Back to top button