Καστοριά

Μ. Αντωνίου, Σακελλαροπούλου, Σκέρτσος, Καπουτζίδης και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας σε πάρτι μετά την ψήφιση του γάμου ομοφύλων ζευγαριών (φωτο – βίντεο)

Σε γνωστό wine bar κοντά στην πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και αρκετά στελέχη της ΝΔ.
Μετά την ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής, στο διάσημο wine bar βρέθηκε o υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, η Ντόρα Μπακογιάννη, η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, η Μαρία Αντωνίου κι άλλοι βουλευτές της γαλάζιας παράταξης.
Στο γιορτινό τραπέζι η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου, ήταν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που νωρίτερα είχαν παρακολουθήσει στη Βουλή τη συζήτηση και την ψήφιση του νομοσχεδίο
Παρόντες στη γιορτή που διοργανώθηκε ήταν και οι Φώτης Σεργουλόπουλος και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς τη διαδικασία από τα θεωρεία.



protothema.gr

Μαρία Αντωνίου: “Το νομοσχέδιο κατοχυρώνει τα διακαιώματα πολλών παιδιών που εν έτει 2024 ζουν σε μια αόρατη πλευρά” (βίντεο)

Back to top button