Ελλάδα

Τραχανάς γλυκός με αβγό τηγανιτό & σπανάκι

ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα
Για τον τραχανά
80 γρ τραχανάς γλυκός
240 μλ ζωμός
1 κσ ελαιόλαδο •
2 κ.γ. βούτυρο
40 γρ. φρέσκο κρεμμύδι
1/4 κ.γ. μαραθόσπορος
40 γρ. νεαρά φύλλα σπανάκι
1 κ.γ. ξύσμα λεμόνι
40 γρ. παλαιωμένη γραβιέρα
1 κ.γ. σχοινόπρασο
Αλάτι-πιπέρι
Για το σερβίρισμα
2 κ.σ. γιαούρτι
2 αβγά τηγανιτά
Νούμπουλο Κέρκυρας



Back to top button