ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων (φωτογραφίες – βίντεο)

Η εκδήλωση του ετήσιου χορού για το έτος 2024 που διοργάνωσε ο
Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων “Ο Άγιος Μάρκος” με έδρα την Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων <<Μακεδονία>> του Ξενοδοχείου Φιλίππειον με τη δυναμική συμμετοχή πολλών νέων παιδιών! Η παρουσία τους ήταν εντυπωσιακή δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση. Κάθε γωνιά πλαισιώθηκε από χαμόγελα και φωνές που αντηχούσαν με χαρά και ενθουσιασμό, δημιουργώντας έναν αέρα γεμάτο θετική ενέργεια.
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων “Ο Άγιος Μάρκος” με έδρα την Θεσσαλονίκη αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσες και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, βοήθησαν, στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο την εκδήλωση μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους αξιότιμους χορηγούς της φετινής μας εκδήλωσης για τη γενναιοδωρία τους και τη στήριξή τους προς τον Σύλλογο μας στην ετήσια εκδήλωση του χορού. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους συντοπίτες μας την οικογένεια Μανδρίνου που πάντα στηρίζει τον Σύλλογο μας και την οικογένεια Δημητρίου Τόττη για την ευγενική χορηγία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στο κέντρο αποκατάστασης Αναγέννηση που για πρώτη φορά φέτος έγινε χορηγός του συλλόγου μας καθώς και τον ιδιοκτήτη του κέντρου αποκατάστασης Αναγγένηση Κο Νίκο Ανδρέου ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στην πρόταση μας ενίσχυσε την εκδήλωση και μας τίμησε με την παρουσία του.
Ευχαριστούμε, όλους τους επιχειρηματίες και τα καταστήματα που αναγράφτηκαν στη λίστα δώρων ενισχύοντας την λαχειοφόρο αγορά μας με τα προϊόντα τους. “Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συνεισφορά σας και την υποστήριξη σας προς τον σύλλογό μας.”
Θερμές ευχαριστίες στα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων που στήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους τον σύλλογό μας. Τους άντρες από την Κλεισούρα που ταξίδεψαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη ενίσχυσαν και συμμετείχαν στο χορευτικό μας και κυρίως τα μέλη του Συλλόγου μας που είναι πάντα δίπλα μας και συμβάλλουν στην επίτευξη των ευγενών στόχων μας
Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κος Στράτος Σιμόπουλος ο οποίος στηρίζει εμπράκτως και ενισχύει τον Σύλλογο μας.
Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κος Δημήτριος Κούβελας
Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης κος Γκιουλέκας Κωνσταντίνος
Ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ Απόστολου Τζιτζικώστα ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Χρήστος Μήττας
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθανάσιος Μιχαηλίδης
Ο Πρόεδρος του Εθνολογικού και Λαογραφικού Μουσείου Μακεδονίας- Θράκης κος Φώτης Κιλιπίρης
Η αφυπηρετήσα Kαθηγήτρια Νομικής του τμήματος Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κα Παρούλα Νάσκου Περράκη
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάχων Θέρμης κος Σίββας
Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνιου η οποία αν και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση επικοινώνησε με τον πρόεδρο μας και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή.
Η πρόεδρος Κοινότητας Κλεισούρας Κωνσταντίνα Χήτα η οποία αν και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση επικοινώνησε με τον πρόεδρο μας και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή.
Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κλεισούρας “Ο Δάρβαρης” Ζώττας Γεώργιος ο οποίος αν και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση επικοινώνησε με τον πρόεδρο μας και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου μας κο Γιώργο Μαστορόπουλο για την οργάνωση και παρουσίαση των χορευτικών μας τμημάτων και στον κο Γιάννη Ράπκο για την καλλιτεχνική επιμέλεια της φωτογραφικής κάλυψης της εκδήλωσης και την πολύτιμη βοήθεια του.
Ευχόμαστε ολόψυχα, καλή δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη, ομόνοια, προσωπική ευημερία, και πρόοδο!


 

 

Back to top button