ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Η κοπή της βασιλόπιτας των ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς με τραγούδια και χορούς (φωτογραφίες – βίντεο)


Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του τμήματος ΚΑΠΗ Δήμου Καστοριάς που πραγματοποιήθηκε ο απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου 2024 ,συνοδεύτηκε τόσο με ευχές από τον Αντιδήμαρχο προσωπικού και τρίτης ηλικίας Γκόγκα Ιωάννη όσο και με τις ευχές των καλεσμένων, για ένα όμορφο και δημιουργικό 2024.
Την εκδήλωση τίμησαν επιπλέον με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Εμμανουηλίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννα Κύρου, ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή ΤΩΡΑ με Στρατηγική» Γρηγόρης Γρηγοριάδης, η Δημοτική Σύμβουλος Ματίνα Τράσια και η Διευθύντρια του Γηροκομείου Χαρούλα Κουράκλη.
Οι κυρίες μέλη των ΚΑΠΗ Καστοριάς και Μαυροχωρίου τραγούδησαν , δημιουργώντας μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα ,ενώ ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό.
Ευχαριστώ όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, και ιδιαίτερα τα μέλη των ΚΑΠΗ που μας θυμίζουν ότι η ζωντάνια, η ενέργεια , η όρεξη για ζωή ,το κέφι για χορό δεν έχει ηλικία.
Και του χρόνου με υγεία!
Μελλίδου Ελένη




 

 

Back to top button