ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τα περαστικά της Φλατσάτας στους τραυματίες

Τελευταίο παιχνίδι πριν από τα πλέι οφ για την ομάδα μας, το οποίο συνοδεύτηκε από νίκη έπειτα από μία ακόμα καλή εμφάνιση.
ΡΟΣΟΝΕΡΙ- ΦΛΑΤΣΑΤΑ 0-3
Το πρώτο ημίχρονο ενώ η ομάδα μας είχε την υπεροχή και ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο,δεν μπόρεσε να σκοράρει.Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας πέτυχε γκολ, μετά από την πολύ καλή κάθετη μπαλιά από τον αρχηγό μας Χρήστο Τσεμπερίδη στον Αλέξη Αλεξανδρίδη ο οποίος με ένα ψιλοκρεμαστό πλασέ άνοιξε το σκορ.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Ιορδάνης Ιλαντζίδης(μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο)μετά από ατομική ενέργεια και έξοχο πλασέ πέτυχε το0-2.
Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Παναγιώτης Πελαγίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος έπειτα από έξοχη ατομική ενέργεια.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή της ομάδας μας καθώς και στον κόσμο που για ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε το παρών.
Μελανό σημείο του σημερινού αγώνα ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δημήτρη Τσουλουκιδη που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και έπειτα στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Επίσης είχαμε και δύο τραυματισμούς ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας.
Περαστικά σε όλους και γρήγορη ανάρρωση.

Άργος Ορεστικό: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη στον αγώνα Ροσσονέρι – Φλατσάτα Οινόης – Μεταφέρθηκε στον Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού με ασθενοφόρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Πολύτιμη ισοπαλία της Καστοριάς 1-1 στη Λευκίμμη (φωτο – αποτελέσματα – βαθμολογία)

Ανακοίνωση της Καστοριάς κατά της διαιτησίας – Για τέταρτη φορά φέτος, ο συγκεκριμένος διαιτητής απολογείται, με συγνώμες μετά το πέρας των παιχνιδιών!

 

Back to top button