ΑθλητικάΚαστοριά

Ανακοίνωση του ΣΦΟΚ για τη διαιτησία

Τέσσερις βαθμούς έχει χάσει από την διαιτησία η ομάδα μόνο στα ματς με τη Λευκίμμη. Με ανύπαρκτο πέναλτι, φάση για την οποία του φώναζε ο λάιτσμαν “όχι όχι”. αυτός όμως σαν εγωιστής σε ζευγαράκι που θέλει από γινάτι να γινει το δικό του, είπε “όχι αγάπη μου εγώ θα το δώσω να σας αποτρελάνω όλους τελείως”.
Στον πρώτο γύρο, πάλι με τη Λευκίμη, άλλος “περιπτωσάρας” είδε φάουλ στον τερματά και ακύρωσε πεντακάθαρο γκολ της ομάδας ενώ αρχικά εκίνησε για τη σέντρα αλλά τελικά άλλαξε γνώμη. (Θυμηθείτε εδώ και ξαναγελάστε ελεύθερα)
Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση (δυστυχώς και όχι η μοναδική) βρέθηκαν Καστοριανοι(😉 να δώσουν δίκιο στον διαιτητή αναγκάζοντας μας να σκεφτούμε σοβαρά να αρχίσουμε τα ψυχοφάρμακα στα πενήντα μας γιατί αρχίσαμε να νομίζουμε ότι όλοι είμαστε τρελοί και πρέπει να βρούμε λύση στο πρόβλημα.
Όχι κύριοι. Δεν ξέρουμε τι είστε τελικά εσείς αλλά εμείς τρελοί πάντως δεν είμαστε. Γιατί δεν είναι μόνο οι 4 βαθμοί με τη Λευκίμη, είναι και δύο με τον Βατανιακό και το άλλο γαπημένο μας παιδί από τα Γιάννενα που και αυτό μάθαμε ζητούσε συγνώμη, γιατί δεν έδωσε κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) στο πρώτο ημίχρονο στον παίκτη του Βατανιακού που μας έκανε τελικά το 3-3 στα χασομέρια γιατι λεει ” εεε ηταν 3-1…”
Συμπεράναμε ευτυχώς για εμάς (δυστυχώς για τους φαρμακοποιούς της Καστοριάς) οτι δεν είμαστε τρελοί, γιατί θυμηθήκαμε και το προηγούμενο εντός με το Κεραμίδι και εναν ακόμη χαμένο βαθμο. Ένα ματς όπου πράγματι είδαμε την καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από την Καστοριά αλλά που αν το γαπημένο μας παιδί πάλι, δεν τους έβαζε με φρου φρου συνέχεια στην περιοχή, δεν θα κέρδιζαν (από το….φρου φρου και μετά, είναι λόγια ανθρώπων του Εθνικού στις κερκίδες του ΔΑΚ σε μεταξύ μας συζήτηση μετά το τέλος του παιχνιδιού).
Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις αλλά επειδή. Ξημερώνει Δευτέρα και έχουμε να ανοίξουμε μαγαζιά και να πάμε στις δουλειές μας και ήδη έχει αρχίσει το μυαλό να γυρνάει, σταματάμε εδώ. Σημασία έχει ότι δεν είμαστε ψυχασθενείς.
Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι παραβλέπουμε τα όποια διοικητικά λάθη κατά την άποψή μας τα οποία όμως μπορούν και πρέπει να συζητηθούν αρμοδίως στη λήξη της σεζόν.
Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι αποτελούν συγχωροχάρτι για παίκτες και προπονητές. Απομένουν 9 αγωνιστικές. Κύριε προπονητά. Θέλουμε να δούμε παίκτες μέσα πλέον που γυαλίζει το μάτι τους. Περιπατητές που δεν ξεφεύγει ούτε τρίχα από το μαλλί δεν πρέπει να ξανακουμπησουν μπάλα. Δείτε στις προπονήσεις ποιοι θέλουν και γουστάρουν να ματώσουν και με αυτούς πολεμήστε.
Και αν πολεμήσετε και πέσετε από τη διαιτησία εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας. Αλλα να πολεμήσετε …..
Και κάτι τελευταίο για τον κόσμο. Ούτε εμείς έχουμε συγχωροχάρτι που ασελγουν στην ομάδα τα κοράκια…Κυριακή κοντή γιορτή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο πλευρό της ομάδας και του χρόνου θα είμαστε και για πάντα και όπου και αν παίζει. Αυτοί οι πέντε δέκα γραφικοί. Το καταλάβατε αρουραίοι που ονειρεύεστε άλλα ;
Η ομάδα δεν θα πεθάνει και πάλι με χρόνια με καιρούς στη δόξα θα τραβήξει
Σύνδεσμος Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς

Ανακοίνωση της Καστοριάς κατά της διαιτησίας – Για τέταρτη φορά φέτος, ο συγκεκριμένος διαιτητής απολογείται, με συγνώμες μετά το πέρας των παιχνιδιών!

Πολύτιμη ισοπαλία της Καστοριάς 1-1 στη Λευκίμμη (φωτο – αποτελέσματα – βαθμολογία)

 

Back to top button