ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Τη βασιλόπιτα έκοψαν οι μικτές ομάδας της ΕΠΣ Καστοριάς (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα με ευχάριστη ατμόσφαιρα η Ε.Ε. της ΕΠΣ Καστοριάς παρέθεσεγεύμα και παράλληλα έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα  στους ποδοσφαιριστές των Μικτών ομάδων Κ-14 και Κ-16 “IRIS Catering” της ΕΠΣ Καστοριάς, οι οποίοι συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην PIZZA ROMA  – το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου, η β’ αντιπρόεδρος Βιργινία Δαραβίγκα, ο Γεν. Γραμματέας Γιάννης Δημητριάδης, ο ταμίας Βασίλης Μπότσαρης, ο πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής Γιάννης Μπαξεβανίδης το αναπληρωματικό μέλος της Ε.Ε. Χρήστος Γιώσης, η υπάλληλος της Ένωσης Τραϊανή Μακρίδου που μαζί με την υπεύθυνη των μικτών ομάδων Αθηνά Ιωαννίδου και τον Χρήστο Γατόπουλο, αντικαθιστούν σε μεγάλο βαθμό τον επί σειρά ετών πρόεδρο της τεχνικής επιτροπής Γιάννη Μπαξεβανίδη που είναι έτοιμος να επανέλθει στα καθήκοντά του, καθώς επίσης και οι Ενωσιακοί προπονητές Μάκης Βελλίδης και Σταύρος Ευαγγελίδης.
Ο τυχεροί που βρήκαν το κομμάτι με το φλουρί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν για την Κ-16 ο ποδοσφαιριστής Μίχος Μιχαήλ, και για την Κ-14 ο ποδοσφαιριστής Μαντζούρας Αναστάσιος, λαμβάνοντας δώρο ακουστικά καθώς και δύο προσκλήσεις ο καθένας για ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ ή για αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τον επόμενο αντίπαλο της.
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς  Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχήθηκε “Χρόνια πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά χωρίς τραυματισμούς και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.”
Η εξέλιξή στο ποδόσφαιρο να τους οδηγήσει ψηλά με όμορφες εμπειρίες και να φτάσει ο καθένας το στόχο που επιθυμεί και αξίζει.
Επίσης ευχήθηκε Καλή Επιτυχία στην ομάδα των ΝΕΩΝ στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, όπου με νίκη θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.
Επιπροσθέτως ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κ. Τριανταφύλλου , ανέφερε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι για να φτάσει κάποιος ψηλά ,δεν αρκεί μόνο να του ανοίξει μια πόρτα… Στόχος του θα πρέπει να γίνει η μεγάλη προσπάθεια, με πολύ δουλειά ώστε να παραμείνει εκεί και αυτό εξαρτάται μόνο από τον ίδιο και από κανέναν άλλο.
Συνέχισε στον λόγο του ότι σίγουρα δεν μπορεί να γνωρίζει αν γίνουν καλοί ποδοσφαιριστές ή καλοί μαθητές ..εκείνο όμως που πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασία  είναι να γίνουν καλοί άνθρωποι, με αξίες, γνωρίζοντας τα δικαιώματα τους αλλά και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο κοινωνικό και αθλητικό περιβάλλον. Η  ευκαιρία της Κ-16 να περάσει στην επόμενη φάση δεν τους χαρίστηκε με τίποτα. Το αξίζαν και το πέτυχαν. Θα επιστήσουμε την προσοχή στο τελευταίο παιχνίδι με την ΕΠΣ Φλώρινας να το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό, καταφέροντας να περάσουν στην επόμενη φάση και να έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους.
Όσον αφορά τα μικρότερα παιδιά της Κ-14 μπορεί να μην φέρανε τα επιθυμητά αποτελέσματα, όμως το ήθος και η αξία της αγωνιστικής τους συμπεριφοράς, ήταν σημείο αναφοράς από όλους τους αντιπάλους  και από τους ανθρώπους που  παρακολουθούσαν την εξέλιξη τους και την πρόοδο τους από παιχνίδι σε παιχνίδι.
Τέλος ευχήθηκε Καλή επιτυχία και Καλή πρόοδο σε ότι  επιλέξουν να κάνουν στην ζωή τους και να γνωρίζουν ότι θα αποτελέσουν το ποδοσφαιρικό μέλλον του Νομού Καστοριάς»

Περισσότερα sentranews.gr

Back to top button