ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Αλέξης Γούδας σε εκδήλωση του Προξενείου της Βουλγαρίας (φωτογραφίες – βίντεο)

Στις 29 Φεβρουαρίου 2024 το Γενικό Προξενείο της Βουλγαρίας παρέθεσε δεξίωση επ’ αφορμή της Εθνικής Εορτής της Βουλγαρίας 3ης Μαρτίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη και σε αυτήν παρευρέθησαν οι επικεφαλής των προξενικών αρχών των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Τουρκίας, της Σερβίας, της Αλβανίας, της Ρουμανίας, της Βόρειας Μακεδονίας, επίτιμοι πρόξενοι στην πόλη, βουλευτές, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αξιωματικοί κ.α.
Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Πρόξενος Anton Markov αναφέρθηκε στη σημασία της 3ης Μαρτίου για την ιστορία της Βουλγαρίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του από το γεγονός ότι εκτελεί τα καθήκοντά του σε περίοδο άριστων σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις μοναδικές ερμηνείες του κουαρτέτο Abagar από τη Βουλγαρία σε συνεργασία με τον Έλληνα συνθέτη και τραγουδιστή Αλέξη Γούδα.
Νωρίτερα, στις 27 Φεβρουαρίου 2024 στο Γ’ ΣΣ/ NRDC-GR έλαβε χώρα η τελετή έπαρσης της σημαίας της Βουλγαρίας. Ο διοικητής του Γ’ ΣΣ Αντιστρ. Αθανάσιος Γαρίνης χαιρέτισε τον Γενικό Πρόξενο Anton Markov και τους εκπροσώπους των άλλων διπλωματικών αρχών που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή. 


Back to top button