ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στην κοπή της πίτας της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης” στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών και φίλων της “Ενωμένης Ρωμηοσύνης” στην Καστοριά.
Η τελετή έγινε στο νέο πνευματικό κέντρο του ιστορικού χωριού Οινόης Καστοριάς. Ξεκίνησε με το μυστήριο του Αγιασμού του νέου πνευματικού κέντρου και μετά με την ευλογία της βασιλόπιτας από τον Πάτερ Φώτιο Ιερέα της Ενορίας του χωριού. Ακολούθησε σύντομος λόγος από τον υπεύθυνο του νομού Καστοριάς ο οποίος έθεσε τους στόχους της νέας χρονιάς.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον καφέ τους, με κεράσματα και εδέσματα.
Το πρώτο φλουρί αντιστοιχούσε σε ένα ασημένιο νόμισμα, ενώ το δεύτερο ήταν μία πανέμορφη εικόνα της Παναγίας.
Ευχόμαστε ολόψυχα να ωφεληθούν οι αδελφοί που τα κέρδισαν. Ευχαριστούμε όσους έδωσαν το παρόν, με τις οικογένειές τους, αλλά και όσους αφιέρωσαν χρόνο για να διακονήσουν την εκδήλωση και την προετοιμασία της και ιδιαίτερα τους κατοίκους του χωριού της Οινόης που αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε επίσης, την ομάδα της ΕΡΩ Κύπρου, για την προσφορά του ασημένιου νομίσματος ως δώρου, για την βασιλόπιτα μας και την αγάπη που έδειξαν για την ομάδα μας.
Καλή και ευλογημένη Χρονιά!
https://enromiosini.gr/newsite16/wp-content/files/2024/03/Outlook-zwu50blp.jpghttps://enromiosini.gr/newsite16/wp-content/files/2024/03/Outlook-wvmpioqh.jpg

Back to top button