ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ο Παναργειακός για την ισοπαλία στο Τοιχιό (φωτογραφίες)

Σε ένα αγώνα που καθοριστικό ρόλο έπαιξαν τα τρία δοκάρια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ (έφτασε τα 6! συνολικά στους τελευταίους τρεις αγώνες) οι δύο ομάδες που αγωνίστηκαν με υπερβάλλον ζήλο έφυγαν από το γήπεδο ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1. Οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακού κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο καθόλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν τελικά να πάρουν τη νίκη.
1️⃣ Στα πρώτα λεπτά του αγώνα η ομάδα του Άργους βρέθηκε πίσω στο σκορ ύστερα από σουτ των γηπεδούχων και ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τον αμυντικό του Παναργειακού.
Σε μια αντεπίθεση από τα πλάγια και ύστερα από εξαιρετική κίνηση του Τσαμτσάκη που έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σάκης Καρανάσιος πέτυχε άλλο ένα υπέροχο γκολ για φέτος με ευθύβολο μονοκόμματο σουτ.
Η πίεση γύρω και μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων από τους παίκτες του Παναργειακού συνεχίστηκε, αλλά δε μετουσιώθηκε σε γκολ καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Α.Ε.Βιτσίου στο 45ο λεπτό ύστερα από ψιλοκρεμαστό σουτ του Τσαμτσάκη
2️⃣ Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε επιθετικό μονόλογο του Παναργειακού με τους Καρανάσιος Σπύρο και Τσαμτσάκη να συμαδεύουν το δοκάρι του τερματοφύλακα του Βιτσίου στις πιο κλασικές ευκαιρίες. Από την πλευρά της Α.Ε.Βιτσίου απείλησε προς τα τέλη του αγώνα σε επικίνδυνο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Παναργειακού ο οποίος βρέθηκε στη σωστή θέση και απέτρεψε το γκολ σε αδύναμο πλασάρισμα του επιθετικού των γηπεδούχων.
Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα ο Παναργειακός απείλησε με δύο κεφαλιές μέσα από τη μικρή περιοχή που κατέληξαν άουτ.
🗓 Στον αγώνα που φιλοξένησε πλήθος φιλάθλων παρόλο το μειωμένο βαθμολογικό ενδιαφέρον του καθώς η ομάδα των Γραμμοχωρίων που κατέκτησε και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα, η ομάδα του Άργους έφυγε με το ελάχιστο από το Τοιχιό βάσει της απόδοσης και των ευκαιριών των ποδοσφαιριστών του.
Ακολουθεί η ανάπαυλα των Αποκριών με το πρωτάθλημα να συνεχίζεται σε δύο εβδομάδες.
Α.Ε.ΒΙΤΣΙΟΥ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-1
ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ
🟥 ΑΡΧΙΚΗ : Tζιάρας🧤, Δινάδης, Παπαθανασίου, Κόζαρης, Χαραλαμπίδης Μ., Σιμάι, Καρανάσιος Α., Τζιάρας, Φιλίππου, Τσαμτσάκης, Καρανάσιος Σ.,
🟥ΑΛΛΑΓΕΣ : Καραλιόπουλος, Γκαλίτσας, Τζήμας, Σιρδάρης.
Επόμενη αγωνιστική
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 🆚ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟ

 

 

 

Back to top button