Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Στειρώθηκαν 112 αδέσποτες γάτες και 7 σκύλοι

Υπάρχουν δύο κόσμοι σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο πλανήτη….
Υπάρχει ο κόσμος της φόλας και της κακοποίησης. …
Υπάρχει και ο κόσμος της αγάπης, της ενσυναίσθησης, του εθελοντισμού…..
Και υπάρχουν και κάτι ημέρες διαφορετικές από τις άλλες…
Κάτι μέρες που το βράδυ δεν μπορείς να σηκώσεις το σώμα σου από την κούραση αλλά η ψυχή σου είναι τόσο ελαφριά που νομίζεις πως πετάει….
Δύο τέτοιες μέρες ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο…
Εκείνοι έπιασαν τα νυστέρια τους, φόρεσαν το μεγάλο τους χαμόγελο και έσκυψαν πάνω στα χειρουργικά τραπέζια χαρίζοντας ζωή …
Κι εμείς κάπου εκεί στο βάθος τους καμαρώναμε και νιώθαμε τόσο περήφανοι που κάθε τόσο έρχονται κοντά μας….
Τους βλέπαμε να δουλεύουν δέκα ώρες ασταμάτητα, να ιδρώνουν, να κρυώνουν, να πονάει το σώμα τους αλλά να μη τα παρατάνε λεπτό….
Είναι η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ…..
Είναι οι εθελοντές κτηνίατροι οι οποίοι κάτω από το άγρυπνο βλέμμα αυτής της καταπληκτικής κυρίας -της επικεφαλής της αποστολής – της Βίκυς Σαπανίδου και σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς και το Τμήμα φιλοζωίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας του οποίου ηγείται η δική μας Δόμνα Μιχαήλ κατάφεραν μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο να στειρώσουν 112 αδέσποτες γατούλες και 7 σκυλάκια….
Εκεί όπως κάθε φορά η δική μας Ζωή Θώμου..
Αυτό το κορίτσι που το να σώζει ένα ζώο είναι άλλη μία μάχη που κερδίζει…..
Που δεν υπολογίζει ποτέ κόστος, κούραση και χρόνο…..(είσαι μεγάλη αγάπη ρε Ζωή )……
Εκεί και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την διαχείριση των αδέσποτων του δήμου Καστοριάς Άκης Λιάμης, να πηγαινοέρχεται, να ρωτάει για ανάγκες, να προσφέρει πάντα με τον δικό του τρόπο .. ..
Εκεί και εκείνοι οι άνθρωποι της Καστοριάς που έφερναν τα αδεσποτάκια της γειτονιάς τους και με αγωνία περίμεναν να τα παραλάβουν για να τα περιθάλψουν μέχρι να αναρρώσουν …..
Εμείς οι Eva’s Shelter (ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ) για μια ακόμη χρονιά γεμίσαμε την ψυχή μας με εικόνες και αγάπη …..
Σας ευχαριστούμε παιδιά…
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είστε πάντα γέροι και δυνατοί για να παλεύετε με τους δαίμονες της απέναντι όχθης…
Theopoula Antonaki
Eva’s Shelter (ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ)May be an image of 2 people, people smiling and hospitalMay be an image of 1 person and dog

 

Back to top button