ΑθλητικάΚαστοριά

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής δραστηριότητας του Α.Σ. Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Για τη 19η αγωνιστική της National League 2, ο Α.Σ. Καστοριάς_άροσις ταξίδεψε στο Κιλκίς όπου αντιμετώπισε την Κούπα.

Η ομάδα μας σοβαρή από την αρχή του παιχνιδιού, πήρε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι το τέλος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα ήταν 16-17, 31-38 ημίχρονο, 48-56 και τελικό 59-76.

Σε συνδυασμό με την ήττα των Τρικάλων στην Λάρισα, μείναμε μόνοι στη 2η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πριν από τους Τιτάνες Παλαμά που πήραν τη νίκη 0-20, χωρίς αγώνα με την Μελίκη.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη αλλά και για την εμφάνισή τους.

Την επόμενη Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε τους Αετούς Βέροιας. Θα είναι ο 1ος αγώνας στη φυσική μας έδρα στο ανακαινισμένο γυμναστήριο της πόλης.

Δεκάλεπτα: 16-17, 31-38, 48-56 και 59-76

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Μπέγος Ρ. 14(4), Τερσενίδης Χρ.3, Δατσιάδης Δ. 18(1), Χότζα Ερ. 16(1), Παντελίδης 8, Πιπερόπουλος Ηλ., Παπαδημητρίου Ηλ.,  Κορομπίλιας Γ., Σαρρής Ιωαν.17(1), Στεφανής Γ., Ντόντης Π. και Μαυροδήμος Κ..

Η βαθμολογία

1) Τιτάνες Παλαμά 34

2) ΑΣ Καστοριάς 33

3) ΓΣ Αλμυρού 32

4) ΑΟ Τρίκαλα 32

5) Αετοί Βέροιας 32

6) Πιερικός Αρχέλαος 30

7) Κούπα Κιλκίς 28

8)Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη 27

9) Άργος Ορεστικό 26

10) Ολυμπιακός Βόλου 24

11) ΑΕ Λάρισας 24

12) ΓΑΣ Μελίκη 12

(*Ο ΓΑΣ Μελίκη έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 82 – 60

Το μεσημέρι του Σαββάτου το Παιδικό Α΄ του Α.Σ. Καστοριάς φιλοξένησε τον Αριστοτέλη Φλώρινας.

Άλλη μια νίκη πέτυχαν οι αθλητές μας με σκορ 82-60, παραμένοντας έτσι στην 1η θέση του ομίλου.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης): Μαυροδήμος Αγγ., Κωνσταντίνου Ηλ., Κωνσταντίνου Γ., Καραβατάκης Κ., Στεφάνου Β., Γκόσδας Δ., Σιμώτας Ορ., Καρακώστας Κ., Τσάκας Χ. και Ζήλας Δ.

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ – Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  48 – 102

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Καστοριάς ο αγώνας του πρωταθλήματος Παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., μεταξύ των ομάδων Α.Σ. Καστοριάς Β’ και Α.Π.Σ. Αρίων Πτολεμαΐδας.

Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει ισόπαλο το σκορ μέχρι την λήξη του 1ου δεκάλεπτου. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενη ομάδα ανέβασε πολύ την απόδοσή της, ενώ οι αθλητές μας δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του αντιπάλου και υποτάχθηκαν στην ανωτερότητά του.

Παρόλα αυτά η συνολική παρουσία της παιδικής ομάδας Β’ του συλλόγου μας στο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένη, καθώς προσφέρει στους μικρούς ηλικιακά αθλητές πολύτιμες εμπειρίες και «μπασκετικές» συγκινήσεις, ενώ έχει αποκομίσει και αρκετές νίκες!

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης): Λέκκος Αθ., Κώτσης Θ., Παλιούρης Κ.,  Κωνσταντινίδης Ζ., Μπιτσόλης Π., Αντωνάκης Χ., Ντόντης Αν., Τάσιος Π., Θεοδωρίδης Αχ., Πιπερόπουλος Π., Καράλης Π. και Ζήνδρος Β..

Back to top button