ΑθλητικάΚαστοριά

Adidas Next Generation Tournament: Θα ξεχειλίζει με ελληνικό ταλέντο το τουρνουά στο Ντουμπάι

Το τρίτο τουρνουά Adidas Next Generation Tournament που θα πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι θα έχει μεγάλη ελληνική συμμετοχή και το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο

Οκτώ ομάδες θα συμμετέχουν στο τρίτο τουρνουά ANGT που θα πραγματοποιηθεί από τις 22-24 Μαρτίου στο Ντουμπάι. Ο λόγος για τις Ζαλγκίρις Κάουνας, Βίρτους Μπολόνια, Βαλένθια, Ουλμ, Βιλερμπάν, αλλά και ο Άρης, με τους Ντουμπάι Φάλκονς και την Next Gen Team Dubai.

Το ρόστερ της ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελούν οι Βενετίδης, Καζαμία, Πεταλωτής, Επαμεινώνδας, Χατζηλάμπρου, Πουρλίδας, Φωτιάδης, Τσαχτσίρας, Πατεράκης, Κοτσαπουικίδης, Βασιλάκης, Μπίσκας, Κασιάνος και Γιαννίκος. Προπονητής είναι ο Ανδρέας Κεσαπίδης.

Από εκεί και πέρα, στο τιμόνι των Ντουμπάι Φάλκονς θια βρεθεί ο άλλοτε διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελλάδας, Πέτρος Κρασόπουλος, ενώ στο ρόστερ της ομάδας βρίσκουμε τους Έλληνες γκαρντ Μανώλη Μανωλόπουλο και Κωνσταντίνο Χαντζή.

Όσον αφορά την Next Gen Team Dubai, ο προπονητής της ομάδας Πέτερι Κόπονεν, θα έχει μαζί του τους Παναγιώτη Λέφα και Αλέξανδρο Αλεξάκη.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας: Φάλκονς – Βιλερμπάν, Ουλμ – Άρης (22/3 στις 09:15), Next Gen Team Dubai – Βαλένθια, Ζάλγκιρις – Βίρτους Μπολόνια, Βιλερμπάν – Ουλμ και Άρης – Ντουμπάι Φάλκονς (22/3 στις 18:15).

Το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας:  Ζάλγκιρις Κάουνας – Βαλένθια, Βίρτους Μπολόνια – Next Gen Team Dubai και στο πρόγραμμα της τρίτης ημέρας τα ματς Άρης – Βιλερμπάν (23/3 στις 11:30), Ουλμ – Ντουμπάι Φάλκονς, Βαλένθια – Βίρτους Μπολόνια, Next Gen Team Dubai – Ζάλγκιρις Κάουνας.

superbasket.gr

 

Back to top button