ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

fouit.gr: Δις Πρωταθλητής Ελλάδος ο Γιάννης Πρώιος

Η σημαντικότερη διοργάνωση της 20ετίας διεξάγεται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού από την Τρίτη 26 ως την Παρασκευή 29 Μαρτίου

Στα πλαίσια του AUDI – Πανελληνίου Πρωταθλήματος των κατηγοριών Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων που ταυτόχρονα περιλαμβάνεται ως διεθνής διοργάνωση στο αγωνιστικό καλεντάρι της FIS (Διεθνής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας), δίπλα στις 70 ελληνικές συμμετοχές βρίσκονται και 24 διακεκριμένοι αθλητές από 14 χώρες, οι οποίοι με την συμμετοχή δίώνουν μια ιδιαίτερη αίγλη στους αγώνες.

Την πρώτη ημέρα στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης, στην κατηγορία Αντρών ο Γιάννης Πρώιος κέρδισε το τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος με χρόνο 1:52.75, το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Βουγιούκας Απόστολος και το χάλκινο ο Χρήστος Μαρμαρέλης.

Τη δεύτερη ημέρα πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης. Στην κατηγορία Αντρών ο Γιάννης Πρώιος κέρδισε το δεύτερο τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος με χρόνο 1:19.96. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Τσιτσέλης Αθανάσιος και το χάλκινο ο Απόστολος Βουγιούκας.

 

 

 

Back to top button