ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η 2η Συνάντηση Νεανικής Ποίησης στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς (φωτογραφίες)

2η Συνάντηση Νεανικής Ποίησης με αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου. Μαζί μας μαθητές και συνάδελφοι από το Γυμνάσιο Μανιάκων, το 1ο Γυμνάσιο Καστοριάς, το Γυμνάσιο Κορησού, το 2ο Γυμνάσιο Άργους Ορεστικού,το ΓΕΛ Άργους Ορεστικού, το 2ο και 3ο ΓΕΛ Καστοριάς, το Δημοτικό Σχολείο Μαυροχωρίου, αλλά και από Κοζάνη !
Ευχαριστούμε όλες και όλους τις/τους συναδέφους που συνόδεψαν τα παιδιά και προτίμησαν να περάσουν τη μέρα αυτή μαζί μας.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ ,προσωπικά, οφείλω στη μουσική παρέα. Τι να πω γι αυτά τα παιδιά! Παρά τον φόρτο των μαθημάτων τους δέχτηκαν να συμπράξουν αφιερώνοντας τον όποιο ελεύθερο χρόνο τους στις πρόβες. Ευχαριστώ τον Γιώργο Γκρίζη (τον μαέστρο μας , στο μπάσο), τον Αλέξανδρο Κίτσο (κιθάρα, πιάνο,τραγούδι), τη Ραφαέλλα Τοκατλίδου (κιθάρα), τον Χρήστο Αντωνάκη ( μπουζούκι) και φυσικά την Ελευθερία Κατσέλα και τον Δημήτρη Παπασταύρο,που με τις υπέροχες φωνές τους “έντυσαν” τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου. Ένα, επίσης,μεγάλο ευχαριστώ στις εξαιρετικές συναδέλφους μου, τη Βασιλική Εφραιμίδου(πιάνο), στη Σοφία Συμεωνίδου(κιθάρα) και στη μικρή της παρέας,Μαγδαληνή Καπατασίδου(κιθάρα) που ανταποκρίθηκαν αμέσως .
Ευχαριστώ θερμά τον Δημήτρη Καραβίδα και τον Αντώνη Νόλα, που βοήθησαν στον ήχο, τη Μαίρη Τσιλεμάνη και τη Χριστίνα Μπακάλη για την τεχνική υποστήριξη ,καθώς και όλους/όλες που βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.
Αφήνω τελευταία τη συνάδελφό μου με τη διπλή ιδιότητα, της μουσικού και φιλολόγου, την Ελένη Αλεξίου, με την οποία είχα άριστη συνεργασία, και νομίζω οτι φάνηκε στο αποτέλεσμα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
Ελένη Τσιπλάκη

Back to top button