ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Απολογισμός της αγωνιστικής χρονιάς από τον ΣΧΟΚ

Μία ακόμη χιονοδρομική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά πολύ δύσκολη για όλους. Ο ΣΧΟΚ και φέτος συμμετείχε, σε ολόκληρο το Audi Εθνικό Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων, με αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.
Οι αθλήτριες
Αλεξίου Αριάδνη
Ελευθεριάδου Μαρία
Πράπα Αφροδίτη
της κατηγορίας ΠΑΜ – ΠΑΓ (U12) συμμετείχαν και στους δύο αγώνες της κατηγορίας τους. Για τις δύο πρώτες ήταν η πρώτη χρονιά συμμετοχής σε αγώνες του Εθνικού Πρωταθλήματος, βάζοντας τις βάσεις πάνω στις οποίες θα συνεχίσουν την αθλητική τους πορεία, ενώ για την Αφροδίτη που ήταν η δεύτερη χρονιά η συμμετοχή της επιβραβεύτηκε με δύο βάθρα, κατακτώντας μια 5η και μια 6η νίκη. Επιδόσεις σημαντικές για την τόνωση της αυτοπεποίθησης της αθλήτριας αλλά και της ομάδας γενικότερα.
Στις κατηγορίες Π-Κ (U14 – U16) οι αθλήτριες
Κατσάνου Ιωάννα
Κατσάνου Ραφαηλία
Νοβατσίδου Ελισάβετ
και ο αθλητής
Μούκας Γιώργος
συμμετείχαν στους αγώνες της κατηγορίας τους αποκομίζοντας και αυτοί σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.
Στην κατηγορία ΑΓΕΝ η συμμετοχή του Πρώιου Ιωάννη με εξαιρετική παρουσία και σταθερότητα κατάφερε για ακόμη μια φορά να στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδος και στα δύο αγωνίσματα σλάλομ και γιγαντιαίο σλάλομ.
Ιδιαίτερη αναφορά αλλά και ευχαριστίες πρέπει να γίνει στους προπονητές των ομάδων Πρώιο Βαγγέλη και Κεχαγιά Φωτεινή, οι οποίοι είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας των παραπάνω αθλητών.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στους γονείς των αθλητών, η βοήθεια των οποίων ήταν σημαντική κυρίως αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της μεταφοράς των αθλητών στα χιονοδρομικά κέντρα είτε για προπόνηση είτε για αγώνες.
Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε πως το “πείραμα” της συνεργασίας σε επίπεδο προπονήσεων με τον Σύλλογο ΧΟΣ Γρεβενών πέτυχε απόλυτα. Χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων των δύο συλλόγων, των προπονητών αλλά κυρίως στις προσπάθειες των αθλητών των δύο συλλόγων, μπήκαν γερά θεμέλια για την συνέχεια της συνεργασίας αυτής και στο μέλλον.
Η προσπάθεια, λοιπόν, δεν σταματάει.
Συνεχίζουμε δυναμικά περιμένοντας την επόμενη σεζόν με περισσότερα χιόνια και … λιγότερες μετακινήσεις.

Back to top button