Καστοριά

Ο δάσκαλος και συγγραφέας Αντώνης Παπαδόπουλος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μανιάκων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (φωτο)

Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη  εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια στον δάσκαλο και συγγραφέα κ. Αντώνη Παπαδόπουλο για την επίσκεψή του στο δημοτικό μας σχολείο, στο πλαίσιο  εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου. Η παρουσία και η βιωματική αλληλεπίδραση με τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης  ήταν μια ανεκτίμητη εμπειρία.

Τα αποσπάσματα από το βιβλίο  “Ελευθερία είναι σκοινιά κομμένα” αγγίξανε τις καρδιές μας και μας παρέσυραν σε έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα και σκέψεις. Μέσα από  συζήτηση, καταφέραμε να εμβαθύνουμε στα μηνύματα για την ελευθερία, τη φιλία, την αγάπη και τη γνώση που βγαίνουν μέσα από τις σελίδες του βιβλίου.

Επιπλέον, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην κα Ευδοξία Νικηφορίδου, την υπεύθυνη της σχολικής μας βιβλιοθήκης, για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει μια τέτοια σημαντική εκδήλωση για τους μαθητές μας, γεγονός που αναδεικνύει τη σημασία που δίνεται στον  πνευματικό πλούτο στα πλαίσια της  εκπαίδευσης των παιδιών μας.

Back to top button