ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Πανελλήνιο Μεικτών Ενώσεων: Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτισε τον θεσμό η Μικτή Κ16 ΕΠΣ Καστοριάς (ρεπορτάζ – μέγα φωτορεπορτάζ)

Ήθελε, προσπάθησε, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε η Μικτή Κ16 ”IRIS CATERING” της ΕΠΣ Καστοριάς, η οποία γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την ΕΠΣ Πιερίας με σκορ 0-2 στην Β’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Έτσι μετά από αυτό το αποτέλεσμα στον αγώνα νοκ άουτ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, βάζοντας όμως το δικό της αποτύπωμα, στην μέχρι τώρα πορεία της, με τις εμφανίσεις της που αν μη τι άλλο ήταν ικανοποιητική.

Οι εμπειρίες που απέκτησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την φετινή τους πορεία, είναι πολύ μεγάλες και αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον τόσο το δικό τους, όσο και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, και σίγουρα τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, σε όλους τους συντελεστές.

Μπορεί ο αποκλεισμός να αφήνει μία πικρία, αλλά κάπως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, και μόνο το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια η Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς προκρίθηκε στην β’ φάση της διοργάνωσης θεωρείται επιτυχία.

Τώρα, όσον αφορά το σημερινό ματς, αυτό έτσι όπως εξελίχθηκε κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχοντας και το πλεονέκτημα έδρας αλλά και  την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων, προσπάθησε, ήταν ανταγωνιστική, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα της Πιερίας, όντως ένα αξιόλογο συγκρότημα, αποδείχτηκε περισσότερο ουσιαστική, αξιοποιώντας τις δύο από τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησε, φτάνοντας στη νίκη και στην πρόκριση στους «8» της Ελλάδας.

Δυνατό και αμφίρροπο ματς στα πρώτα λεπτά, ενώ στο 18’ μετά από αδράνεια της άμυνας, στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι, ο Σπυρλίδης με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Γκόλια, που παρά την προσπάθειά του δεν μπόρεσε να αποφύγει το γκολ (0-1).  Η απάντηση για την Καστοριάς που είχε ανεβάσει ρυθμούς, ήρθε στο 28’, όταν ο Κυριακίδης βρέθηκε σε θέση βολής, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Νέα μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 χάθηκε στο 36’, όταν από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Νανάς δεν κατάφερε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα και από τις δύο ομάδες είχε πέσει ανεξήγητα, ενώ σε μία από τις ελάχιστες επισκέψεις στην περιοχή, στο 61’ οι Κατερινιώτες κλείδωσαν τη νίκη με ωραίο γκολ που πέτυχε ο Θεοδωρίδης.

Στα εναπομείναντα 30 λεπτά της αναμέτρησης, η ομάδα της Καστοριάς προσπάθησε να μειώσει και να μπει στο παιχνίδι, ωστόσο, όμως, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Διαιτητές : Πραχαλής, Πανυτσίδου (ΣΔ Κοζάνης), Ντόλιας (ΣΔ Γρεβενών)

MIKTH EΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Γκόλιας, Σαχινίδης (46’ Ποστεκίδης), Σαλτσογλίδης, Χριστόπουλος, Κωνσταντινίδης (85’ Μούτσκα), Παπουτσίδης (65΄Λιόλιος), Έξαρχος, Λαζαρίδης, Νανάς (65’ Νικολαίδης), Σταμούλης, Κυριακίδης (85’ Πάτσιος).

ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ :Γκατζάς, Ζώρας, Τσίτσας, Χρυσίδης, Κολωνιάρης, Μπόζογλου, Γκουλαξίδης (88’ Βασιλόπουλος), Κιτσούλης (46’ Θεοδωρίδης), Σπυρλίδης (90’ Βαρυτιμίδης), Σιτμαλίδης (46’ Ζαχόπουλος), Φιρινίδης (68’ Μάμαλης).

Back to top button