Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Πέντε ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά, Δισπηλιό και Άργος Ορεστικό για τα έργα φυσικού αερίου – Η enaon EDA για το 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τα έργα φυσικού αερίου στην Καστοριά, Δισπηλιό και το Άργος Ορεστικό, διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων enaon EDA, θυγατρική της enaon του ομίλου Italgas, από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι κάτοικοι της Καστοριάς και του Άργους Ορεστικού θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο, την υποβολή αίτησης σύνδεσης και τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης, καθώς και να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι η enaon EDA για το έτος 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές. 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ενημερωτικών εκδηλώσεων είναι το εξής:

  • Δευτέρα 8/4/2024 Καστοριά

18.00-20.00 Η enaon EDA, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θερμοϋδραυλικών Ν. Καστοριάς, συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Τεχνικό Σεμινάριο για Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ενυδρείου Καστοριάς (Ζαλόγγου 3, Καστοριά).

  • Τρίτη 9/4/2024 Άργος Ορεστικό

10.00 – 14.00 και 17.00 -19.00 Η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών της enaon EDA θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού για την εξυπηρέτηση των πολιτών που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

  • Τετάρτη 10/4/2024 Άργος Ορεστικό

10.00 – 14.00 Η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών της enaon EDA θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Άργους Ορεστικού για την εξυπηρέτηση των κατοίκων που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

  • Τετάρτη 10/4/2024 Δισπηλιό Καστοριάς

17.00- 20.00 Εκπρόσωποι της enaon EDA θα βρίσκονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Δισπηλιού (Αγίου Αθανασίου 2, Δισπηλιό) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί από τους κατοίκους του οικισμού, θα εξεταστεί η ένταξη του Δισπηλιού στις προγραμματισμένες επεκτάσεις δικτύου.

  • Τετάρτη 10/4/2024 Καστοριά

19:00 Η enaon EDA, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Π.Ε. Καστοριάς, συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Ξενοδόχων σχετικά με τις εργασίες επέκτασης του Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου στην Καστοριά». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο  Αρχοντικό Ωρολογόπουλου (Πλατεία  Ντολτσό – Πηχεών 1  και  Τσερλεμέ, Καστοριά).

 

Back to top button