ΑθλητικάΚαστοριά

Αντίστροφη μέτρηση για την λαχειοφόρο της ομάδας της Καστοριάς

Αντίστροφη μέτρηση για την λαχειοφόρο αγορά της Καστοριάς. Η κλήρωση θα γίνει την Κυριακή στις 28 Απριλίου 2024 και καλούνται οι φίλαθλοι να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μέχρι τέλους.
Η αντίστροφη μέτρηση για την λαχειοφόρο αγορά της Ποδοσφαιρικής Οικογένειας της Καστοριάς, έχει ξεκινήσει με τον ερχομό του Απρίλη. Ως γνωστόν η κλήρωση θα γίνει στις 28 Απριλίου 2024 με έπαθλο ένα αυτοκίνητο Renault Twingo.
Οι άνθρωποι της ομάδας εντείνουν τις προσπάθειες τους, τις τελευταίες μέρες έτσι, ώστε να μπορούν να δώσουν το μέγιστο αριθμό των λαχνών. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχουν λαχεία και στο Δ. Α. Κ. Καστοριάς την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, όπου θα διεξαχθεί ο 46ος Τελικός ελικος Κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, με την Αστραπή Μεσοποταμίας, με ώρα έναρξης την 17.00.
Να υπενθυμίσουν ότι τα λαχεία της ομάδας, μπορούν να τα προμηθεύεται το φίλαθλο κοινό, εκτός του Δ. Α. Κ., την Κυριακή, από όλα τα μέλη του Δ. Σ. της ομάδας μας, καθώς κι από τα παρακάτω σημεία πώλησης:
D’ ORO CAFÉ – Λεωφόρος Κύκνων 2
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ – Λεωφόρος Κύκνων 2
ΨΗΤΟΤΕΧΝΕΙΟ ΓΚΙΖΕΡΙΣΜΑΤΑ – Χλόη Καστοριάς
TATOUAZ – Γράμμου 9
ΚΙΜΩΝ ΜΗΤΑΛΙΔΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ – 3ης Σεπτεμβρίου 3
BILLY’S PLACE – Αθανασίου Διάκου 10
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – Ιουστινιανού 3 (απέναντι από το Δημαρχείο)
SUPER ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΚΙ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Διοικητηρίου 38 – Άργος Ορεστικό
Παρακαλούμε θερμότατα για μια ακόμη φορά το φίλαθλο κοινό της ομάδας, καθώς και τους επαγγελματίες της πόλης, αλλά και του νομού μας, να συνεισφέρουν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται έτσι, ώστε η Καστοριά να τερματίσει με ψηλά το κεφάλι, όπως άλλωστε αρμόζει στην ομάδα μας.

 

Back to top button