ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σύσκεψη για το “Πάσχα στη Βυζαντινή Καστοριά”

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 08 Απριλίου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου, σχετικά με την προώθηση της δράσης: «Πάσχα στη Βυζαντινή Καστοριά». H συγκεκριμένη δράση υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με την συνεργασία φορέων της περιοχής.

Ποιο συγκεκριμένα, στην συνάντηση συμμετείχαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη π. Στέφανο Σχοινά και τον Σύμβουλο του Μιχαήλ Δόνε, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Καστοριάς Μανώλης Εγγλέζος, η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς Ανδρομάχη Σκρέκα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς Χαράλαμπος Καραταγλίδης, ο Πρόεδρος του συλλόγου Εστίασης Άγγελος Γεωργιάδης, ο νυν και ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Βαινάς και Βαγγέλης Πανταζής, ενώ τηλεφωνικά ενημερώθηκε, λόγω έκτακτης απουσίας του, ο πρόεδρος της  Ένωσης Ξενοδόχων Σιδέρης Σμαρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε ο συντονισμός όλων των φορέων για την όσο το δυνατό καλύτερη προβολή των ηθών και εθίμων που εκτυλίσσονται στην περιοχή μας κατά την περίοδο του Πάσχα, με σκοπό την προβολή και την αύξηση της επισκεψημότητας. 

 

Back to top button