ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής δραστηριότητας του Α.Σ. Καστοριάς το Σαββατοκύριακο (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 το πρωί  πραγματοποιήθηκε το 1ο παιχνίδι στα πλαίσια του Τουρνουά της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., U11 αγοριών για το τμήμα Γ΄- Δ΄ δημοτικού, στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας με την αντίστοιχη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης.

Τα παιδιά είχαν την πρώτη τους εμπειρία σε συνθήκες κανονικού αγώνα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι έδειξαν ότι το διασκέδασαν πολύ.

Εισέπραξαν το χειροκρότημα των γονιών τους που τα συνόδεψαν, αλλά κι όλου του κόσμου που παρευρέθηκε στο γήπεδο.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης Β.):Ανδρίτσης Β., Δέδες Χ., Καραβασίλης Δ., Σιάνος Χ., Ιωαννίδης Γ., Τουμπίδης Ν., Τσάπας Ιωαν., Παγούνης Γ., Βασιλειάδης Ι.,Σιάμος Β., Βλαχάβας Ι.,Μίντζιας Χρ., Σινόπουλος Κ. και Λιάμης Γ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

 Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ 63-61

Την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 για το πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Άργους Ορεστικού – Α.Σ. Καστοριάς Β’ όπου η ομάδα μας ηττήθηκε στην παράταση, με σκορ 63-61.

Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ 67-52

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 για το πρωτάθλημα παίδων ΕΚΑΣΔΥΜ πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Ελίμειας – Α.Σ. Καστοριάς Β’ όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 67-52.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ 41-64

Για την τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης του Παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Α.Σ. Καστοριάς ταξίδεψε στο Βελβεντό, όπου σημείωσε άλλη μια νίκη με σκορ 41-64.

Έτσι τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου και περιμένει τον αντίπαλο από τον άλλο όμιλο, για να διεκδικήσει μια θέση στο Final four.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας γι αυτήν τους την επιτυχία.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης): Αντωνιάδης Αν., Κωνσταντίνου Ηλ., Κωνσταντίνου Γ., Εφραιμίδης Μ. Καραβατάκης Κ., Καρακώστας Κ., Γκόσδας Δ., Σιμώτας Ορ., Μαυροδήμος Αγγ., Καλαϊτζίδης Αν., Τσάκας Χ. και Ζήλας Δ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ NATIONAL LEAGUE 2 2023-24

PLAY OFF 1ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ – Β΄ΦΑΣΗ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις –Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 75-80

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος της National League 2 ξεκίνησαν τα Play off.

Η ομάδα μας αντιμετώπισε τον 6ο στη βαθμολογία Πιερικό Αρχέλαο με πλεονέκτημα έδρας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά παίρνοντας μια διαφορά και κλείνοντας το 1ο δεκάλεπτο με 26-18. Σ αυτό το σημείο είχαμε την αντίδραση των φιλοξενουμένων, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ 38-35.

Έτσι συνεχίστηκε και το 2ο ημίχρονο 57-53, για να λήξει το παιχνίδι 66-66, σημειώνοντας μόνο 9 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Έτσι η αναμέτρηση πήγε στην παράταση με τον Πιερικό Αρχέλαο να παίρνει τη νίκη 75-80 και το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό σημαίνει ότι, την Τετάρτη στην Κατερίνη θα πρέπει η ομάδα μας να κερδίσει, για να φέρει τη σειρά ξανά στην Καστοριά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους κι ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν κοντά στην ομάδα.

Δεκάλεπτα: 26-18, 38-35, 57-53, 66-66(ΠΑΡΑΤΑΣΗ), 75-80 ΤΕΛΙΚΟ

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Μπέγος Ρ. 15(2), Τερσενίδης Χρ., Δατσιάδης Δ. 21(4), Χότζα Ερ. 18(2), Σαρρής Ιωαν.3(1), Πιπερόπουλος Ηλ.3(1), Παντελίδης Αγ.15,Παπαδημητρίου Ηλ., Κορομπίλιας Γ., Μαυροδήμος Κ., Ντόντης Π. και Στεφανής Γ.   

 

Back to top button