Καστοριά

Καστοριά: Ο Ι. Ν. Αγίων Πάντων διοργανώνει εξαήμερη εκδρομή στην Ιταλία (πρόγραμμα)

Πρόγραμμα της εκδρομής του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Καστοριάς στην Ιταλία
ΜΠΑΡΙ-ΡΩΜΗ 20-25 ΜΑΙΟΥ
20.5.24 : Αναχώρηση από Καστοριά για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πλοίο και στις 23.59 αναχωρούμε για το Μπάρι. Συνέχεια εν πλώ.
21.5.24 : Άφιξη στις 09.00 στο Μπάρι και θα επισκευθούμε την Βασιλική του Αγίου Νικολάου (ιταλ. Basilica di San Nicola) είναι μεσαιωνικός χριστιανικός ναός με ευρεία θρησκευτική σημασία για τον χριστιανικό κόσμο, ως τόπος προσκυνήματος τόσο για τους Ρωμαιοκαθολικούς, όσο και για τους Ορθόδοξους Χριστιανούς της Ευρώπης. Κατόπιν αναχωρούμε για την αιώνια πόλη την Ρώμη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση.
22.5.24 : Μετά το πρωινό ξεκινάμε για την ξενάγηση στην «Αιώνια Πόλη». Θα επισκεφθούμε το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου, και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Περνώντας από την Οδό των Αυτοκρατορικών Αγορών στην καρδιά της αρχαίας Ρώμης, θα φτάσουμε στον λόφο του Καπιτωλίου και στην Πιάτσα Βενέτσια με το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρα Εμμανουήλ Β ́, τον πρώτο βασιλιά της ενωμένης Ιταλίας, στο οποίο βρίσκεται και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στη φημισμένη Φοντάνα Ντι Τρέβι και τέλος στην πολύβουη Πιάτσα ντι Σπάνια. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην ιστορική πόλη για βόλτα και δείπνο με την περίφηση ιταλική κουζίνα . Διανυκτέρευση .
23.5.24 : Πρωινό στο ξενοδοχείο. Θα επισκεφθούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού, για να ξεναγηθούμε στα περίφημα μουσεία του, με εκθέματα που περιλαμβάνουν διάσημα αγάλματα του αρχαίου κόσμου και της Αναγέννησης, όπως το σύμπλεγμα του Λαοκόοντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, έργα των Τζιότο, Ραφαήλ, Ντα Βίντσι, Καραβάτζιο κ.ά. Περνώντας τη θρυλική οροφή ζωγραφισμένη από τον Μιχαήλ Άγγελο. Ακολούθως, θα περάσουμε στη μεγαλόπρεπη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, τη μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, χτισμένη πάνω στον τάφο του Αποστόλου Πέτρου, όπου μεταξύ των άλλων θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό, έργο του Μπερνίνι. Διανυκτέρευση.
24.5.24 : Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή μας στο λιμάνι του Μπάρι. Άφιξη τακτοποίηση στο πλοίο και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα στις 19.30. Άφιξη στο λιμάνι και επιστροφή στην Καστοριά(25.5.24).
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
-ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ EURO 6/ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΕΡ. ΤΥΠΟΥ/3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ/ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ/ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ/CHECK ΡΟΙΝΤ/ΑΡΧΗΓΟ-ΣΥΝΟΔΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΤΑ ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ.
ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ (ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ) 50 ΕΥΡΩ
ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ!
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2467081243 (κ.Χρυσή)
 

Back to top button