ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Κ15 Γυναικών: EΠΣ Κοζάνης- EΠΣ Καστοριάς 3-2 (βαθμολογία)

Με ήττα εκτός έδρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μικτή ομάδα Γυναικών Κ15 ΕΠΣ Καστοριάς.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής γνώρισε την ήττα στην Κοζάνη από την αντίστοιχη ομάδα με σκορ 3-2.

Μία νίκη και τρεις ήττες ήταν τα αποτελέσματα των κοριτσιών του  Στράτου Ευαγγελίδη  που χάρηκαν τη συμμετοχή τους  στο πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΠΟ. Ήταν μια νέα και όμορφη εμπειρία για όλους και κλείνει με ικανοποιητικό  πρόσημο  για την ΕΠΣ Καστοριάς/Γρεβενών.

Στο 25’ η Σαββίδου με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ η Ντάκουλη με ωραίο ισοφάρισε για την Καστοριά σε 1-1. Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Κοζάνης θα πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με ατομική ενέργεια της Νάτσου. Στο 41’ η Γκλαβίνα από κοντά θα ισοφαρίσει σε 2-2, ενώ στο 56’  η Νάτσιου με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Διαιτητές: Σαμαράς, Μουρατίδης, Ευθυμιάδης

ΕΠΣ Κοζάνης ( Τσαουσίδης Στ.) Λιάμη, Σαββίδου, Αγγελίδου, Νάτσου, Μελίδου, Τριβιάη, Τσέπουρα, Αγραφιώτη, Ιωάννου, Μαρούδη, Καλογιαννίδου

Αναπληρωματικές: Σανακίδου, Τριανταφυλλίδου, Βίτκα, Τουρτουρίδου, Βεράνη.

ΕΠΣ Καστοριάς ( Ευαγγελίδης) Πρεβεζά, Αποστολίδου, Ζλέμαρη, Γεωργιάδου, Γκάτση, Τσαφή, Τριανταφύλλου, Καραμάνη, Γκλαβίνα, Καραλιόλιου, Ντάκουλη.

Αναπληρωματικές : Ιωαννίδου, Τοπαλίδου, Κακαβέτση,Τ όντη,  Γραντσάρη, Ντίγκου, Χατζηβασιλειάδου, Κούρτη, Ζωγράφου.

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  

ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3-2

ΡΕΠΟ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ 8

2.ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 5

3.ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 3

sentranews.gr

 

Back to top button