Ελλάδα

Τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλονίκης έριξε «μαύρο»

depositphotos.com

Πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι του καναλιού, για την απόφαση της διοίκησης.
Τίτλοι τέλους ρίχνει τηλεοπτικό κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού καναλιού ενημερώθηκαν για την απόφαση της διοίκησης πριν από λίγες ημέρες, για την διακοπή του προγράμματος.
Την είδηση επιβεβαίωσε μία εργαζόμενη του καναλιού, μέσα από ανάρτησή της στο Facebook, κατά την οποία γράφει χαρακτηριστικά:
“Εντελώς αθόρυβα έκλεισε ένα μέσο ενημέρωσης της πόλης μας , ένα περιφερειακό κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας… αθόρυβα και άδοξα δυστυχώς. Ίσως επαναλειτουργήσει….κανείς δεν ξέρει….πάντως αυτή την στιγμή ο αέρας έχει τον τίτλο του ΤΕΛΟΥΣ…”.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
…..εντελώς αθόρυβα έκλεισε ένα μέσο ενημέρωσης της πόλης μας , ένα περιφερειακό κανάλι της Κεντρικής Μακεδονίας… αθόρυβα και άδοξα δυστυχώς…
Πέρασα μέσα στο ATLAS TV δύσκολα αλλά και υπέροχα χρόνια εργασίας!!!! Δύσκολα γιατί πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο ποτέ δεν μείναμε ήσυχοι (εγώ και όλη η ομάδα διοικητικοί, δημοσιογράφοι και τεχνικοί) αλλά κα υπέροχα γιατί συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους!
Πρώτα βάζω τους πελάτες μου που μου εμπιστεύτηκαν τη δουλειά τους!
Τους προϊσταμένους μου και εργοδότες που δώσαν αίμα για να το κρατήσουν διότι δύσκολα επιβιώνει ένα κανάλι πόσο μάλλον περιφερειακό….
και το τελευταίο και καλύτερο φυσικά μέρος η συνεργασία με τους συναδέλφους μου, όλοι αγαπημένοι και μοναδικοί !! Πολλοί που παρόλο είχαν ήδη αποχωρήσει, είχαν αφήσει το στίγμα τους στην λειτουργία του καναλιού!! Ήταν σαν βρίσκονταν εκεί αναμεσά μας….
Ίσως επαναλειτουργήσει….κανείς δεν ξέρει….πάντως αυτή την στιγμή ο αέρας έχει τον τίτλο του ΤΕΛΟΥΣ …
…ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!
Olympia Ksl

parallaximag.gr

Back to top button