Άργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Ευχαριστήριο του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού σε Τροχαία, Ινστιτούτο Μοτοθέσις και ΜΟΚ (φωτορεπορτάζ)

Ο Διευθυντής Παπαδόπουλος Γεώργιος καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού ευχαριστούν τον Ανθυπαστυνόμο ΤΖΑΜΟ ΔΗΜΟ της Τροχαίας Καστοριάς για την άψογη παρουσία του στο σχολείο μας την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 οπου παρουσίασε με σαφήνεια και παραστατικότητα στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στα πλαίσια του Προγράμματος Ασφαλούς οδήγησης των Σχολικών Δραστηριοτήτων .

Ευχαριστούμε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσυκλέτας ¨Μοτοθέσις ¨ και ιδιαίτερα τους κ. ΚΑΚΑΒΙΑΡΗ ΘΩΜΑ από τον ΒΟΛΟ αλλά και τον κ. ΓΚΕΣΟ ΜΙΧΑΗΛ από την Κοζάνη οι οποίοι αψηφώντας τα χιλιόμετρα και έχοντας σαν οδηγό την Ενημέρωση των Νέων της Πόλης μας  καθώς γνωρίζουμε  οτι πολλοί μαθητές πλέον χρησιμοποιούν την μοτοσυκλέτα ως μεταφορικό μέσω ,  επισκέφτηκαν  στο σχολείο  για να   ενημερώσουν αλλά  και ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές στους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς  και τους τρόπους  προστασίας τους αποφεύγοντας τα ατυχήματα .(κατάλληλη ενδυμασία κ.λ.π.)

Δεν μπορούμε όμως να ξεχάσουμε την καθοριστική συμβολή του Προέδρου του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου  Καστοριάς (Μ.Ο.Κ.) κ. ΣΟΛΑΤΣΑΡΗ ΑΡΗ ο οποίος συνέβαλε με τον τρόπο του στην διεξαγωγή της ενημέρωσης των Μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Άργους Ορεστικού .

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button