ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Share Your Knowledge με τον Βασίλειο Ισμυρλή (ΕΛ. ΣΤΑΤ.)

Στο πλαίσιο του κύκλου σεμιναρίων “Share Your Knowledge· Μοιράσου τη γνώση σου” θα πραγματοποιηθεί διάλεξη με ομιλητή τον κ. Βασίλη Ισμυρλή
Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις 11:00
στo Αμφιθέατρο 1, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Καστοριά.
Τίτλος διάλεξης:
«Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ) ως φορέας παροχής δεδομένων σε επιστημονικούς κλάδους, με έμφαση στο πεδίο τη επικοινωνίας»
Τη συζήτηση οργανώνει και συντονίζει η Στεφανία Γιαννακάκη, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία του ομιλητή.
❗Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Ο Βασίλης Ισμυρλής είναι στατιστικολόγος-οικονομολόγος και εργάζεται στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ) από το 2014. Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, σε μαθήματα διοίκησης, οικονομίας και στατιστικής.
Επίσης έχει εργαστεί για έντεκα χρόνια στον ασφαλιστικό οργανισμό ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και έχει διετή προϋπηρεσία ως τραπεζικός υπάλληλος.
Απέκτησε το βασικό του πτυχίο από το Τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Οι μεταπτυχιακές του σπουδές ήταν στο αντικείμενο της «Διασφάλισης ποιότητας», ενώ το διδακτορικό του είχε τίτλο «Διοίκηση Ποιότητας και Πολυμεταβλητή Στατιστική Ανάλυση» το οποίο ολοκλήρωσε στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων που έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά και έχουν παρουσιαστεί σε συνέδρια, καθώς και του βιβλίου με τίτλο «Συμβουλευτική Διοίκησης Επιχειρήσεων» (Εκδόσεις Κριτική).
Τα τρέχοντα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τα γνωστικά πεδία: Εφαρμοσμένη στατιστική, Στατιστική κοινωνικών φαινομένων,
Πολυμεταβλητή στατιστική ανάλυση, Διοίκηση ποιότητας, Διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, Μεθοδολογία έρευνας και Χρονολογικές σειρές.

 

Back to top button