Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μουσική Άνοιξη 2024: Οι συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Άργος Ορεστικό

Στην καλλιτεχνική συνάντηση Μουσικών Σχολείων «Μουσική Άνοιξη: Δοξάτος, Μουσικά Σύνολα στα Αρχοντικά της Καστοριάς» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Απριλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς συμμετέχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ τα Μουσικά Σχολεία θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα δικά τους Μουσικά Σύνολα σε ελεύθερη επιλογή ρεπερτορίου, να διδαχθούν από έμπειρους μουσικούς μέσω σεμιναριακών μαθημάτων (workshops και masterclasses ατομικών οργάνων) και να έρθουν σε επαφή με άλλα Μουσικά Σχολεία της επικράτειας.

Μια από τις εκδηλώσεις της Παρασκευής 19 Απριλίου είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Εθνικής Αντίστασης στις 17:30 και περιλαμβάνει συναυλία των Μουσικών Συνόλων των παρακάτω σχολείων:

  • 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου
  • Μουσικό Σχολείο Βέροιας
  • Μουσικό Σχολείο Λευκάδας
  • Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης
  • Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου στις 19:00 με την τελική Συναυλία Μουσικών Συνόλων του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς στο Πολιτιστικό Κέντρο Άργους Ορεστικού.

Back to top button