Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Υποψήφιος στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο Μιχάλης Γκοσλιόπουλος

Αγαπητοί φίλοι & συνάδελφοι μηχανικοί,
Μετά από 14 χρόνια επαγγελματικής πορείας ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός, και για μία περίοδο ιδιωτικός υπάλληλος, αποφάσισα να συμμετέχω για πρώτη φορά στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ).
Έχοντας αποφοιτήσει το 2010, και έχοντας βιώσει στο ξεκίνημα της επαγγελματικής μου πορείας, μαζί με χιλιάδες άλλους συναδέλφους, την πιο σκληρή οικονομική κρίση, είδα το επάγγελμα του μηχανικού να απαξιώνεται, τα επαγγελματικά μας δικαιώματα να καταπατώνται και η αξιοπρέπειά μας να πλήττεται βάναυσα.
Η απαξίωση του ΤΕΕ που αποτυπώνεται και στην μαζική αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες αποδεικνύει την έλλειψη εμπιστοσύνης των συναδέλφων στο επιμελητήριο και επιβεβαιώνει ότι το ΤΕΕ έχει χάσει τον ρόλο και τον προσανατολισμό του.
Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Η συμμετοχή είναι η μόνη λύση.
Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗΣΥΜ) για την Κεντρική Αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η προτροπή μου είναι να συμμετέχετε και να ψηφίσετε στις εκλογές όσοι περισσότεροι μπορείτε.
Εφόσον κερδίσουμε το στοίχημα της συμμετοχής, ζητώ παράλληλα και την στήριξή σας για να αγωνιστούμε για την αξιοπρέπειά μας, τα δικαιώματά μας και το μέλλον του κλάδου μας.
*την υποψηφιότητά μου μπορεί να την στηρίξει κάθε μηχανικός (ανεξαρτήτου ειδικότητας) από όποιο μέρος της Ελλάδας βρίσκεται στις 19 Μαΐου στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, στο Τμήμα της Δυτικής Μακεδονίας.
Μιχάλης Γκοσλιόπουλος
 

 

Back to top button