Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Εκδρομή του ΚΑΠΗ Καστοριάς σε Βεργίνα, Βέροια, Νάουσας με τραγουδια και χορούς, προσφορά της οικογένειας του Ιωάννη Γκόγκα (φωτογραφίες – βίντεο)

Το τμήμα ΚΑΠΗ Δήμου Καστοριάς πραγματοποίησε χθες 18-04-2024 ημερήσια εκδρομή στην Βέροια – Νάουσα. Επισκεφτήκαμε το μουσείο των βασιλικών τάφων της Βεργίνας, όπου θαυμάσαμε τα μοναδικά εκθέματα και στην συνέχεια είχαμε την χαρά να βρεθούμε στο ΚΑΠΗ του Βήματος Απόστολου Παύλου.
Εκεί μας καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δήμου Βέροιας , κ. Αθανάσιος Δέλλας ,η Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ κα Παναγιωτίδου Σοφία, η υπεύθυνη Φυσικοθεραπεύτρια της δομής κα Κατρανα Δάφνη και η Εργοθεραπεύτρια του ΚΑΠΗ, κα Άννα Τσιτσή .

Σε κλίμα ζεστό και χαρούμενο ανταλλάξαμε δώρα ευχές απόψεις και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις . Στη συνέχεια τα μέλη επισκέφθηκαν το Ιερό Βήμα του Απόστολου Παύλου, νιώθοντας δέος και συγκίνηση από την ιερότητα του χώρου.
Η εκδρομή ολοκληρώθηκε στην πόλη της Νάουσας και την περιοχή του Αγίου Νικολάου.
Η εκδρομή ήταν δωρεάν για τα μέλη μας, προσφορά από την οικογένεια του κ. Γκόγκα Ιωάννη ,αντιδημάρχου διοικητικών υπηρεσιών ,εξυπηρέτησης του πολίτη και τρίτης ηλικίας.
Μελλίδου Ελένη

 

Back to top button