ΑθλητικάΚαστοριά

Σπουδαία νίκη στην παράταση οι Κορασίδες του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Κορασίδες για …φίλημα, σπουδαία νίκη στην παράταση 55-52 τον Ηρακλή Κοζάνης!


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2ος Ημιτελικός
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
55-52 (παράταση)

Την κορυφαία φετινή της νίκη πήρε η ομάδα κορασίδων αφού μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε 55-52 τον Ηρακλή Κοζάνης στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας.
Τα κορίτσια μας έδειξαν σπουδαία αντίδραση μετά την βαριά ήττα στον 1ο ημιτελικό της σειράς πριν τρείς μέρες στην Κοζάνη. Είχαν ευψυχία, πάθος και είχαν μια προσεγμένη τακτική στο πλάνο του κόουτς Δουβλετή.
Το ματς ήταν δραματικό σε εξέλιξη με εναλλαγή στο προβάδισμα. Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με 24-15.
Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν βρήκαν κάποιους εύκολους πόντους σε ανοιχτό γήπεδο και μάλιστα πέρασαν και μπροστά στο σκορ. Με δύο εύστοχες βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας έστειλε το ματς στην παράταση όπου κατάφερε και επιβλήθηκε με 55-52.
Η σειρά λοιπόν θα πάει σε τρίτο παιχνίδι όπου εκεί ο νικητής θα περάσει στον τελικό.
Να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο που πραγματικά στάθηκε σαν έκτος παίκτης και βοήθησε σημαντικά στην ψυχολογία της ομάδας μας.
Για μια ακόμη φορά η παρουσία των μικρών παιδιών στην κερκίδα του γηπέδου ζώντας το παιχνίδι με ένταση και πάθος ήταν η αισιόδοξη εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε πάντα και είναι ίσως το σημαντικότερο πράγμα πέρα από νίκες και επιτυχίες.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια!
ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ (Δουβλετής Γ.) Παπαδοπούλου Ξ, Βασιλειάδου Σ, Τομπουλίδου Δ, Νάκε Ε, Ιωσηφίδου Ρ, Ντούφα Δ, Γρηγοριάδου Κ, Κωστίδου Ε, Μπερμπεράκη Ι, Μακρίδου Ε, Καζεπίδου Χ, Λίλιου Ο, Λαβασά Μ.
ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας

Back to top button