Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Το χαλί της αγάπης στο Νεστόριο (φωτογραφίες)

Το χαλί της αγάπης δημιούργησαν σήμερα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεστορίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Νεστορίου με αφορμή το βιβλίο της αγαπητής συναδέλφου Δέσποινας Σπυροπούλου, ” Χμμμ … Πώς να φτιάχνεται η αγάπη;’ η οποία προσκλήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου. Μια πολύ όμορφη και δημιουργική δράση αφήγησης του παραμυθιού της συγγραφέα με τη δική της διαδραστική και πολύ ζωντανή επικοινωνία με τα παιδιά.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη εκδήλωση.
Αλίκη Καζταρίδου
—————————————————–
Παρασκευή 19 του Απρίλη στο Νεστόριο, προσκεκλημένη του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων/Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Νεστορίου. Παρά το κρύο εκτός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου, η αίθουσα στο εσωτερικό της είχε τόση ζεστασιά, θαλπωρή, χαμόγελα, αγαπησιάρικες αγκαλιές και αγάπη που φύγαμε όλες και όλοι με γεμάτες τις καρδιές. Μικροί και μεγάλοι ένα πολύχρωμο κουβάρι που με αυτό υφάναμε το “χαλί της ΑΓάΠΗΣ”… Ζεστά λόγια, καυτές αγκαλιές!
Εκλεκτοί μου συνάδελφοι και πολύτιμοι συνοδοιπόροι γονείς, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόσκληση, μα πιότερο σας ευχαριστώ βαθιά για την υπέροχη ατμόσφαιρα, εκεί όπου η ΑΓάΠΗ ήταν μονόδρομος!!!
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, πήραμε στην καρδιά μας όλα τα κερδισμένα, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε με την ευχή για καλή Ανάσταση στις ζωές μας!
Δέσποινα Σπυροπούλου 

 

 

Back to top button