ΑθλητικάΚαστοριά

Μπορεί να έχασε χθες η Καστοριά, αλλά κέρδισε! (του Στράτου Μορφίδη)

Επιτρέψτε μου να κάνω ένα σχόλιο για την αγαπημένη μας Καστοριά. Ακολουθώντας και βοηθώντας με τον τρόπο μου τα τελευταία 3 χρόνια την ομάδα, πιστεύω ότι το δικαιούμαι!

Μπορεί η αγαπημένη μας Καστοριά να έχασε σε αυτό το γήπεδο στο προτελευταίο εντός έδρας αγώνα από τον Αστέρα Πετριτή με 0-2, αλλά κέρδισε!
Κέρδισε από τη συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών. Νέων και σε συμμετοχές, νέων και σε ηλικία. Και μάλιστα δικών μας παιδιών από τον νομό μας.

Με αυτά τα παιδιά και με την προσθήκη 2-3 έμπειρων ποδοσφαιριστών, πιστεύω ότι η αγαπημένη μας σε δύο με τρία χρόνια θα επανέλθει και πάλι στις εθνικές κατηγορίες.
Αρκεί βέβαια όλος ο ποδοσφαιρικός οργανισμός πού λέγετε ΚΑΣΤΟΡΙΆ να μάθει από τα λάθη της φετινής χρονιάς, σε όλα τα επίπεδα.

Θα αναφέρω τα παιδιά πού έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι θέλοντας να καταδείξω ότι το ποδοσφαιρικό μέλλον αυτών των παιδιών, με λίγη προσοχή και πολύ δουλειά, είναι μπροστά.
Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας ξεκίνησε με τους Γκόλια, Αφεντουλίδη, Κυριάκο Σαββόπουλο, Βαγγέλη Σαββόπουλο, Σαχινίδη, Δεληζήση, Νανά, Πατρωνίδη, Κυριάκο, Αργύρη Κράτσιο, Τσόφλια. Επίσης πήραν χρόνο συμμετοχής και οι Αλλούσι, Παπανδρέου.
Στράτος Μορφίδης

Back to top button