ΑθλητικάΚαστοριά

Συγχαρητήρια ΕΠΣ Καστοριάς

Με την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας και την ανάδειξη των πρωταθλητών,  η επιτροπή πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς συγχαίρει ολόθερμα τις δύο πρωταθλήτριες ομάδες:Την ομάδα της ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, μετά από 18 χρόνια, στην οποία εύχεται καλή συνέχεια στους αγώνες κατάταξης στα play off και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Την ομάδα της Α.Σ.Π ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957 στην οποία αξίζουν πολλά μπράβο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και την άνοδο της στην Α’ κατηγορία μετά από 10 χρόνια.

Εύχεται καλή πορεία στην νέα αγωνιστική περίοδο ,στην Α’ κατηγορία και να πετύχει τους στόχους που θα θέσει.

Συγχαρητήρια επίσης, σε όλες τις υπόλοιπες ομάδες που συμμετείχαν στα δύο πρωταθλήματα για τον δίκαιο αγώνα που έδωσαν σε όλη την αγωνιστική περίοδο, αναδεικνύοντας πρωταθλητές στους αγωνιστικούς χώρους αυτούς που πραγματικά το άξιζαν.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τους παράγοντες που συμβάλουν ο καθένας από την θέση του, στην ανάπτυξη του ποδόσφαιρου και την λειτουργία των ομάδων, δίνοντας θετικά μηνύματα στην τοπική κοινωνία, όπου οι κόποι όλων δικαιώνονται με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην επόμενη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας, στην Κυπελλούχο ομάδα της ΑΣΤΡΑΠΉΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, αλλά και την Φιναλίστ ομάδα ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980 για τον ξεχωριστό τελικό κυπέλλου που μας χάρισαν.

Η διεξαγωγή όλων των αγώνων για ακόμα μια χρονιά ήταν άρτια και πραγματικά πολλά παιχνίδια ήταν πολύ ανταγωνιστικά με το ποδόσφαιρο που παίχτηκε να είναι διαφήμιση από όλα τα σωματεία και την ένωση μας στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στα σωματεία για την νέα αγωνιστική περίοδο να συνεχίσουν με την ίδια δύναμη και θέληση και να επιδείξουν το ίδιο αγωνιστικό ήθος.

Επιπροσθέτως η ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ συγχαίρει όλες τις ομάδες που πέτυχαν τους στόχους τους, τονίζοντας όμως ότι και σε εκείνες που αυτό δεν το κατάφεραν την χρονιά που πέρασε, στην καινούργια αγωνιστική περίοδο οι προσδοκίες τους να πραγματοποιηθούν.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία που έχουμε αναπτύξει, σαν ΕΠΣ Καστοριάς όλα αυτά τα χρόνια με την προώθηση του “fair play” και του “ευ αγωνίζεσθαι”, καταφέρνετε να κερδίσετε τον σεβασμό όλων των αντιπάλων , που πολλές φορές αξίζει περισσότερο από την νίκη.

Συγχαίρουμε όλα τα Διοικητικά Συμβούλια, Προπονητές και Ποδοσφαιριστές για την αξιέπαινη και φιλότιμη προσπάθεια και ευελπιστούμε το μέλλον να είναι καλύτερο για όλους.

Ευχόμαστε, σε όλους Υγεία και πολλές Επιτυχίες για την συνέχεια !!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Για την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς

Ο πρόεδρος της επιτροπής

Μπότσαρης Βασίλης

sentranews.gr

 

Back to top button