Καστοριά

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης που έγινε στην πόλη της Καστοριάς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε αρχές Ιανουαρίου του 2024, στην πόλη της Καστοριάς.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 03-01-2024, άγνωστο άτομο, προσποιούμενο υπάλληλο λογιστικού γραφείου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με υπάλληλο περιπτέρου ιδιοκτησίας 45χρονης ημεδαπής στην πόλη της Καστοριάς και παρουσιάζοντάς του ψευδή γεγονότα ως αληθή, έπεισε αυτόν, να του δώσει τους κωδικούς -3- προπληρωμένων καρτών, συνολικής αξίας       -300- ευρώ, τις οποίες στη συνέχεια πίστωσε σε προσωπικό του λογαριασμό, που είχε δημιουργήσει σε εταιρεία προπληρωμένων καρτών.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων των προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 26 και 59 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

 

 

Back to top button