Άργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Το φυσικό αέριο έφτασε στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό!

Η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων enaon EDA ενημερώνει ότι συνεχίζονται με συνέπεια οι  εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό.

Οι κάτοικοι που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα της enaon  EDA (Map – DEDA |) ή και να αποστείλουν σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου,  εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας τα εξής απλά βήματα:

  1. Περιήγηση στο deda.gr/map/, συμπλήρωση των  στοιχείων του αιτούντος/ ενδιαφερομένου και   έλεγχος της διαθεσιμότητας του δικτύου στην περιοχή ενδιαφέροντος. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος βρίσκεται εντός δικτύου, θα λάβει ένα επιβεβαιωτικό email με κωδικούς σύνδεσης στο MyΔΕΔΑ.
  2. Πειριήγηση στο my.deda.gr και ολοκλήρωση  της αίτησης του ενδιαφερομένου.
  3. Η enaon EDA θα  αποστείλει τη Σύμβαση Σύνδεσης και θα τοποθετήσει τον μετρητή.
  4. Υποβολή της μελέτης εσωτερικής εγκατάστασης και υπογραφή της σύμβασης με τον πάροχο φυσικού αερίου της επιλογής του καταναλωτή.
  5. Υποβολή αιτήματος αυτοψίας εσωτερικής εγκατάστασης και η enaon EDA θα ενεργοποιήσει τη σύνδεση.

Η Enaon EDA για το έτος 2024 προσφέρει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.

Σημειώνεται ότι αρμόδια για την επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό, καθώς και για την παραλαβή των απαραίτητων εγγράφων – δικαιολογητικών τα οποία απαιτούνται για σύνδεση με δίκτυο φυσικού αερίου είναι αποκλειστικά και μόνο η enaon EDA.

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 212 0215915  (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.).

Back to top button