ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Νέο όνομα ανακοίνωσε το River Party

Ένας συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης, που έχει καταφέρει να μεταδώσει την κουλτούρα του Hip Hop σε ετερόκλητα ακροατήρια

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ , (Παναγιώτης Κυριακού), είναι από τους κυριότερους εκφραστές και από τους πλέον πρωτοποριακούς εκπροσώπους της ελληνικής Hip Hop σκηνής.
Ιδρυτής της Bashment Records και μέλος των Ψυχοδραμα 07, ξεκίνησε ως MC και Beatmaker το 2001 και από τότε, έχει κυκλοφορήσει 6 Albums, δεκάδες singles & συνεργασίες και μία ταινία μεσαίου μήκους, οπτικοποιώντας εξ’ ολοκλήρου το Album “DECA”.
Έχει παίξει σε όλα τα μεγάλα Φεστιβάλ της χώρας, ενώ έχει παρουσιάσει τη μουσική του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ πολλών άλλων.
Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με τον μαέστρο Σταύρο Ξαρχάκο αλλά και με την Δήμητρα Γαλάνη, έχει μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες, όπως οι Wu Tang Clan, οι Cypress Hill, o Damian Marley, και οι Monophonics, έχει εμφανιστεί σε μουσικά φεστιβάλ σε Γαλλία και Βέλγιο και έχει κάνει ηχογραφήσεις στην Ιαπωνία.
Ένας συνεχώς εξελισσόμενος καλλιτέχνης, που έχοντας το Hip Hop ως αφετηρία και σημείο αναφοράς, με το μουσικό του εύρος και τη δύναμη των στίχων του, έχει καταφέρει να μεταδώσει την κουλτούρα του Hip Hop σε ετερόκλητα ακροατήρια και να χαράξει μία ανοδική και πολυδιάστατη πορεία στην ανεξάρτητη εγχώρια μουσική σκηνή.

Back to top button