ΕκδηλώσειςΚαστοριά

ΔΕΘ – Beyond Expo: Ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας στο περίπτερο του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων (βίντεο)

Μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με τις εφαρμογές που αναπτύσσει το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά εξέφρασε ο Τούρκος υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, Mehmet Fatih Kacir, ο οποίος κατά την επίσκεψή του στη Διεθνή Έκθεση Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND, στάθηκε στο Σταντ του εργαστηρίου.
Ο Τούρκος υπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις εφαρμογές της ζωντανής ετικέτας κρασιού και για τον εικονικό ξεναγό στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, ήρθε σε επαφή με τις τεχνολογίες εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας ενώ πληροφορήθηκε για το σύνολο των δράσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Ο κ. Mehmet Fatih Kacir συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα «SEE BEYOND Ministerial Leadership Dialogue 2024: Toward a Digitally Flourishing South-East Europe» και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους της BEYOND.
Η Διεθνής έκθεση ψηφιακού μετασχηματισμού, τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης στο διάστημα 25 έως 27 Απριλίου 2024.
Το Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας, του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχει στην έκθεση υποστηρίζοντας την επικοινωνία της στα ψηφιακά μέσα, αλλά και με stand στο οποίο παρουσίαζε τις δράσεις του στο Περίπτερο 15.

ΔΕΘ – Beyond Expo: Το ρομπότ Sophia στο περίπτερο του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων (φωτο – βίντεο)

 

Back to top button